Γιατρός σε αναστολή: «Το κράτος μας θέλει ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ-ΝΕΚΡΟΥΣ! ΣΟΥΠΕΡ-ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΣΗ στα νοσοκομεία από συναδέλφους υγειονομικούς»

Η κυρία Ελένη, είναι γιατρός χειρουργός σε αναστολή. Το Ελένη δεν είναι το πραγματικό της όνομα, για ευνόητους λόγους, ακούγεται στον αέρα της εκπομπής με αυτό το όνομα, ενώ όλα τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εκπομπής.

«Στα νοσοκομεία υπάρχει σουπερ-υπερμετάδοση. Δεκάδες εμβολιασμένοι συνάδελφοι νοσούν από τον ιό και τον μεταδίδουν. Κάνουν εξετάσεις και ενώ οι τιμές τους είναι υψηλές, με ένα «μην κοιτάς, δεν έχεις τίποτα, είσαι μια χαρά, ο γιατρός ξέρει» κυκλοφορούν στους διαδρόμους και μεταδίδουν τη νόσο».

«Το κράτος μας θέλει ζωντανούς-νεκρούς. Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Βιώνουμε καθεστώς «δικαστικής συμπαράστασης» αδυνατούμε να διαχειριστούμε την καθημερινότητά μας».

Όπως χιλιάδες υγειονομικοί, αφιέρωσε τη ζωή της στις σπουδές και την επιστήμη της. Σήμερα έχει καταστραφεί, όπως λέει, ολοκληρωτικά. Δεν μπορεί, όπως και πολλοί συνάδελφοί της να συνεχίσει τις σπουδές της, καθώς βρίσκεται στο τέταρτο έτος.

«Μας έχουν κάνει διπλό κακό. Μας έχουν αποκλείσει από την εκπαίδευσή μας. Μονογονεϊκές οικογένειες, ζευγάρια και γονείς με άτομα με ειδικές ανάγκες, αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα. Κι εγώ που στήριζα οικονομικά την οικογένειά μου, αναγκάζομαι ακόμα και να ξενοικιάσω το σπίτι που μένω».

Άνθρωποι που εργάζονταν μέσα στα νοσοκομεία 24 και 48 ώρες ακατάπαυστα, είναι καταδικασμένοι στην ανέχεια, όπως τονίζει.

«Οι συνάδελφοι μας δε μας μιλάνε. Μέσα στα νοσοκομεία, υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές απέναντι σε ανεμβολίαστους ασθενείς, ενώ είναι εκατοντάδες οι εμβολιασμένοι που καταλήγουν στις ΜΕΘ. Οι παρενέργειες των εμβολίων, δεν καταγράφονται πουθενά. Πολλούς γνωστούς μου, τους φροντίζω στο σπίτι, γιατί φοβούνται να πάνε στο νοσοκομείο».

Η κα Ελένη στέλνει και το μήνυμά της στους συναδέλφους της: «Κόβεται το ανθυγιεινό επίδομα και δεν έχει ανοίξει μύτη. Τι κάνουν; Νομίζουν ότι είναι βολεμένοι στις θεσούλες τους. Όπως έγινε με εμάς, μια μέρα θα τους τα πάρουν όλα».

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: http://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/11/focus.html#more

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments