«Θέλουμε μείωση πληθυσμού»-Αυτό ειπώθηκε λίγο πριν ξεσπάσει ο εφιάλτης του Covid-19

Η Τζέιν Μόρρις Γκούντολ Αγγλίδα πρωτευοντολόγος και ανθρωπολόγος, προβεβλημένη στον κόσμο για τις επιστημονικές της απόψεις, οι οποίες συμφωνούν με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων.

Το el.gr και βρήκε μία δήλωση «ΒΟΜΒΑ», πολλών μάλιστα μεγατόνων, την οποία είχε κάνει το 2020 σε ένα απόλυτο βίντεο ντοκουμέντο, ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;;; ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, «μέντορα» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό δηλώνει, ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως ο ανθρώπινος πληθυσμός της γης πρέπει να μειωθεί στα 500 εκατομμύρια, όπως ήταν πριν από 500 χρόνια (ΕΔΩ και ΕΔΩ λινκ που αναφέρουν πως ο ανθρώπινος πληθυσμός το 1500 αριθμούσε μισό δισεκατομμύριο).

Όλως τυχαίως το ίδιο νούμερο αναφέρουν οι λεγόμενοι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones), ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ, το οποίο έκανε γνωστό στην Ελλάδα ο Λιακόπουλος.

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση», γράφεται χαρακτηριστικά.

Η Γκούντολ, αφού ξεδιπλώνει τις «πράσινες» προϋποθέσεις τις διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, ζητώντας παράλληλα εξάλειψη της διαφθοράς, κάτι που δεν αποκλείεται να το αναλάβει, φαινομενικά, η νέα παγκόσμια κυβέρνηση που καταφανέστατα πλέον ετοιμάζεται (ΕΔΩ), αναφέρει:

«Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού. Γιατί ξέρετε πίσω από αυτό κρύβονται τόσα άλλα προβλήματα! Όλα αυτά για τα οποία μιλάμε δεν θα ήταν πρόβλημα, αν είχαμε το μέγεθος του πληθυσμού που υπήρχε πριν από 500 χρόνια (σ.σ. τουτέστιν 500 εκατομμύρια ανθρώπων)».

ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ;;;

Δείτε το βίντεο:

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.el.gr/nea-taxh-2/mpam-deite-binteo-ntokoymento-to-eipan-pio-fonachta/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments