NBA: Στο πρωτόκολλο κορωνοϊού ο εμβολιασμένος Αντετοκούνμπο

Θετικός στον κορωνοϊό φέρεται να βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τους Μιλγουόκι Μπακς να τοποθετούν τον Έλληνα σούπερ σταρ, στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας.

Αυτό σημαίνε πως ο 27χρονος σούπερ σταρ θα μείνει σε καραντίνα για περίπου δύο εβδομάδες, χάνοντας τα επόμενα παιχνίδια των Μπακς, ενώ είναι αρκετά πιθανό να μην προλάβει να επιστρέψει για το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς.

Τη φετινή σεζόν, ο Γιάννης μετράει 27 πόντους, 11.6 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και 1.6 μπλοκ ανά παιχνίδι σε 26 συμμετοχές, οδηγώντας τα «ελάφια» στην τρίτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 18-11.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, όσοι παίκτες μπαίνουν σε αυτό το πρωτόκολλο, νοσούν από τον ιό.

Ο Αντετοκούνμπο είναι ακόμη ένας παίκτης των Μπακς που τοποθετήθηκε στο πρωτόκολλο της Λίγκας στην διάρκεια της φετινής σεζόν, με τον Κρις Μίντλετον να έχει επιστρέψει στην δράση και τον Γουέσλι Μάθιους να έχει μπει σε αυτό πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου είναι εμβολιασμένος. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: 

«Ήθελα να προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου, οπότε ναι. Έχω εμβολιαστεί. Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή. Να είμαι ασφαλής μαζί με την οικογένεια μου. Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε κάνει νιώθεις άνετα με την οικογένειά σου», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Τα έβαλα όλα κάτω, το αποφάσισα, ξέρετε έχω παιδιά. Ποιος ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, δεν είμαι γιατρός. Δεν ξέρω αν το εμβόλιο έχει μελλοντικές παρενέργειες, τώρα ξέρω ότι σε αυτή την φάση θα κρατήσει ασφαλή την οικογένεια μου».

«Κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις ώστε η οικογένεια σου και εσύ να είστε εντάξει», υπογράμμισε.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή:

https://www.novasports.gr/sport/mpasket/event/nba/article/12228316/mpaks-thetikos-ston-koronoio-o-giannis-antetokounmpo/

https://paopantou.gr/thetikos-ston-koronoio-o-giannis-antetokounbo/

https://www.sport24.gr/basket/nba-o-giannis-antetokoynmpo-mpike-sto-protokollo-koronoioy.9461832.html

https://www.kathimerini.gr/society/561516166/antetokoynmpo-ekana-to-emvolio-gia-emena-kai-tin-oikogeneia-moy-video/ 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments