Πατέρας Βασίλειος Μηνάογλου-Ντόμινο παρενεργειών μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer-“Φοβάμαι να κάνω τη τρίτη δόση, κανείς δεν μου εγγυάται εάν θα πάθω χειρότερα, ή κάτι μη αναστρέψιμο”

Για τα όσα βίωσε μετά τον εμβολιασμό του κατά της covid-19 με τη δεύτερη δόση του σκευάσματος της Pfizer μίλησε στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο πατέρας Βασίλειος Μηνάογλου.

“Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου στις 7/6/21 και μετά από τρεις μέρες, μου εμφανίστηκε θρόμβωση. Νοσηλεύτηκα στο Παπαγεωργίου για μία εβδομάδα και εκεί μου βρήκαν και πνευμονική εμβολή, λέγοντάς μου ότι έκανα πολύ καλά που ήρθα στο νοσοκομείο αλλιώς θα είχα πεθάνει. Μετά από εξετάσεις που έκανα, βρήκαν και ένα καρκίνωμα αριστερού νεφρού”.

«Χρειάζομαι το πιστοποιητικό εμβολιασμού, δεν μπορώ να πληρώνω τεστ και πρόστιμα, αλλά φοβάμαι να κάνω τη τρίτη δόση, κανείς δεν μου εγγυάται εάν θα πάθω χειρότερα, ή κάτι μη αναστρέψιμο», είπε ο πατήρ Βασίλειος ενώ αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση που είχε όταν ζήτησε να συμπληρώσει κίτρινη κάρτα περί των παρενεργειών που εμφάνισε.

“Την κίτρινη κάρτα την έβγαλα στο εμβολιαστικό κέντρο, εκεί που έκανα τις δύο δόσεις, αφού βγήκα από το νοσοκομείο. Εκεί αρνήθηκαν να τη συμπληρώσουν με πίεζαν κιόλας να πάω να την κάνω, διότι, όπως μου έλεγαν, εκείνοι δε μπορούσαν”. ανέφερε ο ιερέας.

“Ας μου δώσουν μία βεβαίωση, έχω πάρει στον ΕΟΔΥ, στο Υπουργείο Υγείας, στην Πολιτική Προστασία. Οι γιατροί στο νοσοκομείο δεν ήξεραν και αυτοί, κάποιος μου είπε ότι μπορεί να προήλθε η θρόμβωση από το καρκίνωμα του αριστερού νεφρού και όχι από το εμβόλιο Εγώ δεν έχω εγχειριστεί ακόμα, δεν με έχουν ειδοποιήσει” συμπλήρωσε.

“Δεν είμαι ο μόνος, είναι πάρα πολλοί στους οποίους έχουν συμβεί τέτοιες περιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό και δεν μπορεί κανείς να πάρει μία υπεύθυνη απάντηση, μία βεβαίωση Υπάρχουν πολλοί σαν εμένα, που δεν μπορούν να βγάλουν άκρη”, κατέληξε.

 

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://focusfm.gr/pateras-vasileios-minaogloy-ntomino-parenergeion-meta-ti-deyteri-dosi-toy-emvolioy-tis-pfizer-quot-fovamai-na-kano-ti-triti-dosi-kaneis-den-moy-eggyatai-ean-tha-patho-cheirotera-i-kati-mi-anastrepsimo/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments