Σοκάρει η τραγική ιστορία μιας εγκύου που το μωρό της γεννήθηκε νεκρό. Η ίδια κατηγορεί το εμβόλιο

Η ιστορία της Στέφανι Γουίτμορ όπως τη μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου γιατί ήμουν υπέρ του εμβολίου.

Μίλησα με όλους τους γιατρούς και έλαβα ιατρικές συμβουλές σχετικά με το ποια ήταν η ασφαλέστερη και πιο υπεύθυνη ενέργεια ώστε να διατηρήσω ασφαλή την οικογένεια μου και το μωρό μου. Αυτή η ιστορία είναι το αποτέλεσμα των επαγγελματιών ιατρών. Έκανα το πρώτο εμβόλιο στις 13 Σεπτεμβρίου. Ήμουν 32 εβδομάδων έγκυος και δεν είχα καμία απολύτως αντίδραση. Απλώς συνέχισα τη ζωή όπως συνήθως. Είχα το 2ο εμβόλιο στις 4 Οκτωβρίου. Ήμουν 37 εβδομάδων έγκυος.

Το μωρό μου ήταν υγιές και τέλειο καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και θα γεννιόταν ανά πάσα στιγμή πλέον. 2 μέρες μετά το 2ο εμβόλιο, είχα ραντεβού για προγεννητικό έλεγχο.

Το μωρό μου ήταν στη σωστή θέση και μου είπαν ότι όλα ήταν καλά. Στις 9 Οκτωβρίου παρατήρησα ότι το μωρό μου δεν κινούταν όπως συνήθως, και λίγες μέρες αργότερα πήγα για υπέρηχο και βρήκαν μια Ενδοκοιλιακή Αιμορραγία στον εγκέφαλο του μωρού μου, που σήμαινε ότι είχε έναν θρόμβο αίματος.

Η γέννηση της νεκρής κόρης μου ήταν ένα από τα πιο τραυματικά πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν θα ευχόμουν ποτέ να συμβεί σε κανέναν. Ζήτησα από τις φίλες μου να το ξανασκεφτούν αν ήταν έγκυες. Από κάποια που πίστευε ότι αυτό ήταν το σωστό. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτό θα συνέβαινε σε μένα.

Ζήτησα νεκροψία και η αιτία ήταν “ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ”. Ρώτησα τι το προκαλεί συνήθως και μου είπαν, προεκλαμψία, υψηλή αρτηριακή πίεση, θρόμβωση, ή γενετικές διαταραχές. Δεν είχα καμία από αυτές τις παθήσεις και ελέγξαμε τον σύζυγό μου για οποιεσδήποτε γενετικές διαταραχές που βγήκαν επίσης αρνητικές. Επειδή οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την αιτία πιστεύω ότι ήταν το εμβόλιο. Δεν είμαι σίγουρη και δεν θα το μάθω ποτέ, αλλά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Μακάρι να μην το είχα κάνει ποτέ. Ίσως το μωρό μου να ήταν ζωντανό.»

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://focusfm.gr/sokarei-i-tragiki-istoria-mias-egkyoy-poy-to-moro-tis-gennithike-nekro-i-idia-katigorei-to-emvolio/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments