Έτσι την ΓΛΥΤΩΝΕΙ η Pfizer! 13χρονος 90% ΤΥΦΛΟΣ, 17χρονος ΠΕΘΑΝΕ – Σοκαριστικές καταγγελίες

Ξεχείλισε το ποτήρι! Δικηγόροι ΦΩΝΑΖΟΥΝ πως δεν μπορούν να μηνύσουν την εταιρεία – «Ξέρανε ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ», καταγγέλλει πενθών πατέρας

Ο δικηγόρος Eric Lanzarone από την Μασσαλία στην σημερινή Γαλλία εμφανίζεται εδώ και αρκετές ημέρες στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και κάνει ρεπορτάζ για την υπόθεση ενός πελάτη του. Το 13χρονο αγόρι φέρεται να υπέστη σοβαρή παρενέργεια μετά από ένεση του εμβολίου της Pfizer για τον COVID.

Όταν ρωτήθηκε από το France 3 στις 29 Ιανουαρίου, ο Λανζαρόνε είπε ότι «είχε κληθεί, μαζί με έναν συνάδελφό του στο Παρίσι, από μια οικογένεια της οποίας το παιδί είχε χάσει το 90 τοις εκατό της όρασής του πέντε ημέρες μετά την ένεση της πρώτης δόσης».

«Για να υπερασπιστούμε τον πελάτη μας, έπρεπε να επικοινωνήσουμε με τον κατασκευαστή του εμβολίου, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Pfizer», συμπλήρωσε, τονίζοντας πως είχε βρει μια ρήτρα στον επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “η οποία ουσιαστικά απαλλάσσει την Pfizer από κάθε ευθύνη σε περίπτωση εμφάνισης πιθανών παρενεργειών”.

Ο δικηγόρος πιστεύει ότι αυτή η ρήτρα «επιβλήθηκε από την Pfizer, αλλιώς η πολυεθνική δεν θα υπέγραφε για τα εμβόλια».

«Από όσο γνωρίζω, αυτή η ρήτρα περιλαμβάνεται σε όλες τις άλλες συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ της Pfizer και των ευρωπαϊκών χωρών», υπογράμμισε άρα και στην Ελλάδα.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα, σύμφωνα με τη δικηγόρο, είναι: «Ποιος θα αποζημιώσει το παιδί;».  Στις 28 Ιανουαρίου, ο δικηγόρος είπε στο Sud Radio ότι ο ίδιος και ο πελάτης του θα λάβουν μέτρα «κατά του κατασκευαστή του εμβολίου, Pfizer». Ωστόσο, παραπονέθηκε επίσης για την πολυπλοκότητα της διαδικασίας: «Είναι ένα δράμα. […] Η εταιρεία Pfizer θα αναλάβει δράση κατά του κράτους σχετικά με τη ρήτρα ανευθυνότητας που περιέχεται στην σύμβαση. Η διαδικασία θα διαρκέσει χρόνια».

Τουτέστιν: Ο 13χρονος θα πρέπει να περιμένει 10 χρόνια. Είναι βαριά ανάπηρος και το σπίτι του δεν είναι προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες. Ο έφηβος επίσης δεν πηγαίνει στο σχολείο αυτή την στιγμή.

ΠΗΓΗ: RT, Γάλλος δικηγόρος μηνύει την Pfizer, καθώς 13χρονος μένει σχεδόν τυφλός μετά τον εμβολιασμό

ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ!!!

Στις 17 Ιανουαρίου 2022, στο Συμβούλιο Υγείας του Δημοτικού Συμβουλίου του Τορόντο στον Καναδά, κατά την διάρκεια μιας εικονικής ακρόασης για να εξεταστεί η αντίδραση της πόλης στον Covid, ο Dan Hartman είπε στο υγειονομικό συμβούλιο του Δημοτικού Συμβουλίου του Τορόντο ότι ο 17χρονος γιος του Sean πέθανε από το εμβόλιο Pfizer. Ο πενθών πατέρας εξήγησε ότι ο γιος του, Σον, αντέδρασε άσχημα κατά την πρώτη δόση και πέθανε μόλις ένα μήνα αργότερα. Ο Χάρτμαν εμβολιάστηκε μόνο για να παίξει χόκεϊ σε ένα γήπεδο όπου ήταν υποχρεωτικό.

Ο Χάρτμαν εξήγησε στο διοικητικό συμβούλιο ότι μια νεκροψία έδειξε ότι η καρδιά του γιου του ήταν «ελαφρώς διευρυμένη», αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει με βεβαιότητα την αιτία θανάτου. Ο άτυχος πατέρας δεν έμεινε ευχαριστημένος από την έλλειψη απαντήσεων και έστειλε την έκθεση της αυτοψίας σε γνωστό παθολόγο που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του από φόβο μήπως χάσει την δουλειά του. Αυτός ο παθολόγος πιστεύει ότι ο Sean πέθανε από την ένεση γονιδιακής θεραπείας mRNA.

 «Έκανε το πρώτο εμβόλιο της Pfizer στις 25 Αυγούστου. Πήγε στο νοσοκομείο στις 29 Αυγούστου με μια κακή αντίδραση. Τον έστειλαν σπίτι με μόνο μια συνταγή. Είχε ένα εξάνθημα σε όλο του το λαιμό και το πρόσωπο και καφέ κύκλους γύρω από τα μάτια του. Το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, η μητέρα του τον βρήκε νεκρό στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του. Το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να παίξει χόκεϊ», είπε ο πατέρας και συνέχισε:

https://www.facebook.com/BAAcardraw/posts/1771614289697937 

«Δεν επιτρέπεται να μηνύσω την Pfizer για κάποιο λόγο. Αυτό από μόνο του μου λέει ότι ήξεραν ότι οι άνθρωποι επρόκειτο να πεθάνουν και είναι απλώς απρόσβλητοι από οποιαδήποτε ευθύνη».

Αν μη τι άλλο μία σοκαριστική καταγγελία για την εταιρεία που άνοξε προσφάτως γραφεία στην Θεσσαλονίκη με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης.

Δείτε την μαρτυρία μόνο στο el.gr:

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/etsi-tin-glytonei-i-pfizer-13chronos-90-tyflos-17ch/

 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments