Ηλίας Καλλιώρας: Η Ελλάδα και ο κόσμος σήμερα σε τρία λεπτά

– “Mιλάμε σε έναν κωφό”: Πολύ άσχημα πήγε η συνάντηση του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, με την Βρετανίδα ομόλογο του, Liz Truss στην Μόσχα! Ο Λαβρόφ την παράτησε στο τέλος μόνη στο βάθρο της συνέντευξης και έφυγε..!

– Σ.Λαβρόφ: “Η Ρωσία μπορεί να συμβουλεύσει το μη απαραίτητο προσωπικό των διπλωματικών αποστολών στην Ουκρανία να ..εγκαταλείψουν τη χώρα! “H πιο επικίνδυνη στιγμή που έχει βιώσει η Ευρώπη εδώ και δεκαετίες»..

– Στα όπλα! Σε ετοιμότητα το Π.Ναυτικό με ασκήσεις στο Αιγαίο καθώς και οι μονάδες στα νησιά μας λόγω “Τσαβούσογλου”…

– Τσαβούσογλου σε Ελλάδα: «Ή θα πάρετε τον Στρατό από τα νησιά ή θα σας τα πάρουμε.. Θα μας ζητάτε άδεια για τα πάντα»!

– Τουρκικό τελεσίγραφο σε Ελλάδα εν μέσω ουκρανικής κρίσης: «Θα αμφισβητήσουμε στην πράξη την κυριαρχία νησιών».. ”Κάνουμε τις τελευταίες μας προειδοποιήσεις”..! Κλιμάκωση!..

– Επίθεση Ρωσίας σε Ελλάδα ακυρώνει την διαμεσολάβηση Δένδια για Ουκρανία.. Μ.Ζαχάροβα: ”Να απαντήσει η Αθήνα στη ρωσική επιστολή-τελεσίγραφο για το “Αδιαίρετο της Ασφάλειας”! Aνένδοτη η Ρωσία: Σκληρή στάση… με το καλημέρα!

– Τελεσίγραφο ταπείνωσης ΝΑΤΟ από Ρωσία: “Αυτοί είναι οι όροι μας για την Ουκρανία”: Η Μόσχα κόβει διαύλους επικοινωνίας… Ταπεινωτική συνθηκολόγηση του ΝΑΤΟ θέλει η Μόσχα.

– Χάρτες με πολεμικό σενάριο Ρωσίας-Λευκορωσίας: Αντιδράσεις σε Ουκρανία και Δύση, η απάντηση Μόσχας και Μινσκ: Ρωσικός στόλος “κλειδώνει” τη Μαύρη Θάλασσα και τη Θάλασσα το Αζόφ

– Οι Ρώσοι εφαρμόζουν το σχέδιο “Judgement Day” (Ημέρα Κρίσεως): Ολική κινητοποίηση συμβατικού και πυρηνικού οπλοστασίου από Μόσχα: “Στοχοποιήσαμε το Αρχηγείο ΝΑΤΟ”!..

– Η Ρωσία “στραγγαλίζει” την Ουκρανία με ναυτικό αποκλεισμό! – Ο Μπάιντεν ενέκρινε σχέδιο προσφυγικής κρίσης.. Ξεκίνησαν εντατικές προετοιμασίες και στην Πολωνία

– Ο Ουκρανός ΥΠΑΜ ζητά οι ξένες χώρες να αποκλείσουν την πρόσβαση στα λιμάνια τους στα ρωσικά πολεμικά

– ΗΠΑ-Γερουσία: εξετάζει κυρώσεις κατά Ρωσίας για υποτιθέμενες κυβερνοεπιθέσεις στην Ουκρανία.. Συνεχίζεται η συζήτηση για τον Νόμο περί υπεράσπισης της κυριαρχίας της Ουκρανίας

– Σε δύο θάλασσες “κλείνουν” οι Ρώσοι το ΝΑΤΟ και στην μέση είναι το Αιγαίο-Ελλάδα: Η Ρωσία ετοιμάζει «ναυτικό αποκλεισμό» της Ουκρανίας στην Μ.Θάλασσα ενώ το ίδιο συμβαίνει και Α.Μεσόγειο

– Σενάριο αγοράς αμερικανικών UAV MQ-9 Guardian από την Ελλάδα: Η χώρα μας χρειάζεται εξοπλισμένα drone: Ελληνο-τουρκικός «πόλεμος» με drones κατασκόπους στο Αιγαίο

– Καταρρέει το αφήγημα: «Βόμβα» από την γιατρό Angelique Coetzee που ανακάλυψε την Όμικρον: «Με πίεσαν να πω ότι είναι σοβαρή ασθένεια. Δεν θα σωπάσω».. «Οι αναφορές μου τους έβγαλαν εκτός τροχιάς»..!

– Νοσοκομείο Blackbool Victoria, Ην. Βασίλειο: επιβεβαιώνει σε έγγραφό του ότι η πλειοψηφία των νοσηλευόμενων ασθενών είναι τριπλά εμβολιασμένοι. Στους 162 εμβολιασμένους ασθενείς οι 130 είχαν δεχθεί την τρίτη δόση. 13 ανεμβολίαστοι, 7 με μια δόση.

– Τα καμιόνια του Καναδά μπλοκάρουν την γέφυρα Ambassador Bridge που συνδέει τον Καναδά (Windsor) και τις ΗΠΑ (Détroit): Πάνω από το 25 % του εμπορίου μεταξύ ΗΠΑ-Καναδά περνάει από αυτό το συνοριοπέρασμα..!

– Απαγορεύτηκαν στο Παρίσι τα «κονβόι της ελευθερίας» των αρνητών του εμβολιασμού.. σκόπευαν «να αποκλείσουν την πρωτεύουσα» της Γαλλίας από αύριο

– Μήνυμα Τριντό: «Πρέπει να μπει ένα τέλος στις κινητοποιήσεις, σε κίνδυνο οι αλυσίδες εφοδιασμού»..!

– Επιδημιολόγος ειδικευμένος στη Δημόσια Υγεία Martin Blachier: 83% των γονέων παρατηρεί σωματικά συμπτώματα στα παιδιά τους λόγω μάσκας. Να σταματήσει η μάσκα στο σχολείο!

– VAERS (ΗΠΑ): Από τα εμβόλια πέθαναν 23.149: Απέφυγαν αποζημιώσεις 23,1 δισ. οι φαρμακευτικές από την νομική ασυλία

– Το κόστος των tests-covid ανέρχεται σε 1,6 δις euros μόνο για το μήνα Ιανουάριο του 2022. Το ποσό αυτό ισοδυναμεί με τις δαπάνες ανέγερσης 19 νοσοκομείων των 40.000 m2…

– Λεχαινά: «Έσβησε» στα 30 του ο Χρήστος Μονόλιθος, έμφραγμα

– Πέθανε και επίσημα από το εμβόλιο της Pfizer: Έβηχε αίμα πριν «σβήσει» ο 24χρονος George Watts Jr, από τη Νέα Υόρκη

– Καρδιολόγος Α.Malhotra: «Ιδού ο λόγος που έχουμε τόσες καρδιοπάθειες σε νέους. Πιο επικίνδυνο το εμβόλιο από τον ιό»

– Είναι επίσημο! Η Νέα Υόρκη καταργεί από σήμερα την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους

– Φημολογία για κατάργηση πιστοποιητικών και στην Ελλάδα…

– Πρίγκιπας Κάρολος: Διαγνώστηκε θετικός για δεύτερη φορά

– Ελλάδα-Βουλγαρία «πρωταθλητές» στη λίστα θανάτων COVID: Lockdown, περιορισμοί και μάσκες παντού, αλλά.. χιλιάδες νεκροί!

– Καθηγούμενος Ι.Μ. Ξενοφώντος Αρχιμ. Αλέξιος: Ο εμβολιασμός είναι καθολικός για όλους τους ανθρώπους, Χριστιανούς και μη..!

– Πάτρα: Σεσημασμένος έκλεψε πριν από ημέρες την λειψανοθήκη Αγίου Χαραλάμπους αλλά τον «έφαγαν» οι τύψεις.. την επέστρεψε!

– Άγιος Παΐσιος: Πρεμιέρα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, νέα σειρά TV

– Άγριες αποδοκιμασίες κατά A.Γεωργιάδη στην Καστοριά: Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: «Ξεφτιλισμένοι. Με πληρωμένες βενζίνες από τον Έλληνα ήρθες»

– Κυβέρνηση: Φέρνουμε παράνομους μετανάστες για να σας ..«ανανεώσουμε»: Τι συμφώνησε ο Ν.Μηταράκης με Πακιστάν και Μπαγκλαντές.. Η «λύση» για το δημογραφικό!

– Έπειτα από 2 χρόνια οι Φιλιππίνες υποδέχονται πάλι τουρίστες

– Όταν έχασε τις εκλογές ο Τραμπ, πέταξε διαβαθμισμένα έγγραφα σε τουαλέτα του Λευκού Οίκου

– Πρόβα πολέμου; Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις από Ρωσία – Λευκορωσία.. «Πρόβα τζενεράλε» τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια

– DW: Η Γερμανία συνεχίζει να δίνει όπλα σε εμπόλεμες περιοχές!

– Λιβύη: Απόπειρα δολοφονίας κατά πρωθυπουργού Αλ Ντμπεϊμπά

– Λιβυκό κοινοβούλιο: όρισε τον Φάτι Μπασάγα αντικαταστάτη του Αμπντελχαμίντ Ντμπέιμπα επικεφαλής της κυβέρνησης, με αμφιλεγόμενη ψηφοφορία.. Εκλεκτός των φιλότουρκων Τρίπολης

– AGM-88G: Οι ΗΠΑ εξοπλίζονται με τους «φονιάδες των S-400»

– Παραγγελία-μαμούθ 42 γαλλικών Rafale έκανε η Ινδονησία

– Δανία: «ανοίγει η πόρτα»: Για ανάπτυξη δυνάμεων ΗΠΑ στο έδαφός της

– Συρίγος, διεθνολόγος και υφυπουργός Παιδείας: Ο Ερντογάν θα έχει τελειώσει σε 1-1,5 χρόνο: Ποιος μπορεί να τον διαδεχθεί..

– Κίνα: συντάχθηκε με Ρωσία στο αίτημά της για τερματισμό της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ..! Η Ρωσία: εξέφρασε και αυτή την υποστήριξή της στην Κίνα: Η Ταϊβάν είναι ζωτικό μέρος της και αντιτάχθηκε σε οποιαδήποτε μορφή ανεξαρτησίας για το νησί..!

– Πλατεία Βικτωρίας: Αποπειράθηκαν να αρπάξουν το παιδί γιου υπουργού της έκπτωτης κυβέρνησης του Αφγανιστάν

– Θέλουν Γ’ ΠΠ, είναι πια ξεκάθαρο! ΝΑΤΟ: «Θα αναπτύξουμε Ομάδες Μάχης στη Ρουμανία και Μαύρη Θάλασσα». Πολυεθνικός στρατός μαζεύεται στην “αυλή” του Πούτιν..!

– 6 νεκροί, 10 τραυματίες σε ενέδρα σε διεθνή δρυμό στο Μπενίν

– «Δεν πληρώνω!..» λέει ο Κιλιτσντάρογλου στον Ερντογάν! Οργή του επικεφαλής του CHP για την αύξηση στο ηλεκτρικό

– Ανήσυχη η NASA για το απειλητικό σμήνος των χιλιάδων δορυφόρων Starlink του Έλον Μασκ

– Ο ήλιος έφερε…πονοκεφάλους στον Έλον Μασκ! Ηλιακή καταιγίδα του κατέστρεψε 40 τεχνητούς δορυφόρους..

– Επιδημία χολέρας στο Καμερούν: 32 νεκροί σε δυο μήνες

– Ρωσία προς Ευρώπη: “Οι πολίτες σας θα ξαναγυρίσουν στις ξυλόσομπες.. Θα ζήσετε ενεργειακό χειμώνα λόγω ΗΠΑ”..!

– Google: Ξεκινά παραδόσεις φαρμάκων με drones στο Τέξας

– Σεισμός 3,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Πύλου

– Σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ στην Πάργα

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476


ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη σελίδα μας

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments