Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ-Φόβοι ότι την κόλλησε κορωνοϊό ο Κάρολος

Έντονη ανησυχία επικρατεί στη Βρετανία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς αποκαλύφθηκε ότι συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο δύο ημέρες πριν διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό. Τις φήμες εντείνει και η στάση του Μπάκιγχαμ, που αρνείται να επιβεβαιώσει εάν και η βασίλισσα είναι θετική στον Covid-19.

Πηγές του παλατιού αναφέρουν ότι η 95χρονη μονάρχης δεν εμφανίζει συμπτώματα, ενώ η κατάστασή της παρακολουθείται. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, η βασίλισσα έχει εμβολιαστεί τριπλά, οπότε με βάση τους κανονισμούς δεν χρειάζεται να τεθεί σε καραντίνα, εκτός αν διαγνωστεί θετική. Πάντως, αναμένεται να κάνει ένα rapid test καθημερινά για τις επόμενες επτά ημέρες.

Η Ελισάβετ έκανε το πρώτο εμβόλιο τον Ιανουάριο του 2021 και το δεύτερο τον Μάρτιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενισχυτική δόση έγινε τον Οκτώβριο.

Η ανησυχία προέκυψε μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Κάρολος, επίσης τριπλά εμβολιασμένος, διαγνώστηκε με κορωνοϊό για δεύτερη φορά. Σύμβουλοί του αναφέρουν ότι η διάγνωση έγινε στο πλαίσιο τεστ ρουτίνας, πριν τις δημόσιες υποχρεώσεις του, κάτι που υποδηλώνει ότι δεν αντιμετωπίζει συμπτώματα. Ωστόσο αρνούνται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ιατρική του κατάσταση.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.protothema.gr/world/article/1210715/vasilissa-elisavet-anisuhia-gia-tin-ugeia-tis-to-bakigham-arneitai-na-apokalupsei-an-ehei-koronoio/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments