Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Άγιο Φως: Τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Σχόλιο Χώρας: Ο Γέροντας θέτει ένα θεμελιώδες ερώτημα προς τους αγιοταφίτες. Αξίζει να τον ακούσετε.

Είναι αλήθεια ότι το Άγιο Φως αιώνες τώρα βγαίνει κάθε χρόνο το Μεγάλο Σάββατο στον Πανάγιο Τάφο του Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα;

Υπάρχουν αποδείξεις για τη γνησιότητα του θαύματος του Αγίου Φωτός;

Στη σημερινή εποχή τελείται το θαύμα κατά την ώρα της τελετής της Αφής του Αγίου Φωτός; Ποια είναι η αγία κολώνα που βρίσκεται στην αυλή του Ναού της Αναστάσεως;

Ιστορικές ζωντανές μαρτυρίες όχι μόνο ορθοδόξων, αλλά και λατίνων, καρδιναλίων, μουσουλμάνων, ξένων ηγετών, ιστορικών και ερευνητών, οι οποίοι ήταν παρόντες και έζησαν το θαύμα του Θεού. Ιστορικοί από Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία, Συρία, Ιταλία, Περσία, Αραβία κ.α. χώρες ομολογούν για το θαύμα του Θεού.

Προσωπικά πηγαίνω στα Ιεροσόλυμα κάθε χρόνο από την δεκαετία του ’70. Κάποιες φορές έχω παρευρεθεί κι εγώ στην τελετή του Αγίου Φωτός μαζί με προσκυνητές από την Ελλάδα.

Σε παλαιότερο βίντεο που υπάρχει στο κανάλι μας με τίτλο: «Ζωντανή μαρτυρία Αγίου Φωτός» https://youtu.be/LxdbsUgvzrs αναφέρω την προσωπική μου ζωντανή μαρτυρία για το θαύμα του Αγίου Φωτός που έζησα εγώ με τους πατέρες από το μοναστήρι μας, καθώς και τους πιστούς από το γκρούπ που ήμασταν μαζί τότε.

Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ-Τρίκορφο Φωκίδος

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη σελίδα μας

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments