Ο π. Παρθένιος του Πατριαρχείου Μόσχας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του χωριού του από τα ουκρανικά στρατεύματα

Ο π. Παρθένιος Ορθόδοξος ιερέας εφημέριος του χωριού Mikhailovka σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του χωριού από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιφέρεια του Λούχανσκ στο Ντονμπάς.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν τον θάνατό του, ο πατέρας Παρθένιος είπε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα σκόπιμα κατέστρεφαν πόλεις στο Ντονμπάς. Στοχευμένη επίθεση του έκλεισαν το στόμα!!

Ο π. Παρθένιος σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα των θραυσμάτων που τον τραυμάτισαν θανάσιμα κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του χωριού από τα ουκρανικά στρατεύματα.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, δεν υπήρχαν στρατιώτες στη Mikhailovka. Ουκρανοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά του νοσοκομείου, του ναού που βρίσκεται στη γειτονιά και του άμαχου πληθυσμού.

Η συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://dimpenews.com/2022/05/08/%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments