-Γιαγιά, τι θα γίνει με την Κύπρο μας;-Ανέκδοτη προφητεία της γερόντισσας Λαμπρινής Βέτσιου

Σχόλιο ιστολογίου:

Πρόκειται για προφητείες της γερόντισσας Λαμπρινής που δημοσιεύονται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Μας τις έστειλε πνευματικό της παιδί, αφού ζήτησε και έλαβε ευλογία από το ΄Αγιο ΄Ορος.

——————————–

-Γιαγιά, τι θα γίνει με την Κύπρο μας;

Μου λέει: “Θα πάνε να τα φτιάξουν αλλά θα τα χαλάνε.”

Σηκώνει το κεφάλι της και λέει:

“Δεν προλαβαίνουν να κάνουν τίποτα. Έρχονται τα γεγονότα.”

===================================================================

Τη γιαγιά επισκεπτόταν αρκετές φορές ένα ζευγάρι. Ο Χρήστος, το όνομά του, έβγαλε μια ελιά στην πλάτη μεγέθους φακής. Σιγά σιγά μεγάλωνε και έγινε σαν φασόλι γίγαντας και μετά άρχισε να αιμορραγεί. Ο Χρήστος πήγε να συμβουλευτεί τη γιαγιά Λαμπρινή.

Η γιαγιά μόλις το είδε πήρε ένα σταυρό και το σταύρωσε στο όνομα της Αγίας Τριάδας και του είπε: “Αυτό σιγά σιγά θα ξεραθεί και θα φύγει και δε θα σε ξαναενοχλήσει.” Πράγματι, έτσι έγινε και σε ένα μήνα περίπου εξαφανίστηκε.

===================================================================

Στο Χρήστο και τη γυναίκα του ζήτησε η γιαγιά να την πάνε στον πνευματικό που είχε στο τέλος της ζωής της. Ήταν ο ιερομόναχος π. Αθανάσιος Φακίνος, που τότε εξομολογούσε σε ένα μικρό εκκλησάκι στο χωριό Γραμμενίτσα Άρτας.

Όταν τελείωσε η εξομολόγηση και η γιαγιά πήγαινε στο αυτοκίνητο γυρίζει και λέει στον πνευματικό της: “Πάτερ μου, σ’ ευχαριστώ για όλα. Δε θα ξαναχρειαστώ άλλο το πετραχήλι σου. Καλή αντάμωση στην Άνω Ιερουσαλήμ.”

Και πράγματι η γιαγιά μετά από πέντε ημέρες, στις 17/10/2002 κοιμήθηκε.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://balsamopsyxhs.gr/2022/05/09/%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bb-6/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments