«Είναι το δεύτερο “κύμα” της πανdhμίας…»

1. Οι χώρες τις Ευρώπης παρακολουθούν έναν “άσχημο” πόλεμο Ουκρανία – Ρωσία που γίνεται με συμβατικά μέσα ακόμη. Η Ουκρανία μπήκε οικειοθελώς σε πόλεμο μετά από την απόφαση της να μπει στο Νατο.

2.Η Ρωσία είναι η “νούμερο ένα” δύναμη σε πυρηνικά όπλα. Όμως, δεν τα χρησιμοποιεί ακόμη για ευνόητους λόγους.

3. Το Νατο γνωρίζει πως η χρήση πυρηνικών θα δικαιολογηθεί από την ιστορία μονάχα ως έσχατη λύση και είναι ένα παιχνίδι… του “ποιος θα πατήσει το κουμπί πρώτος” ώστε να έχει την ευθύνη.

4. Και σε όλο αυτό το παραλήρημα η Φιλανδία και η Σουηδία “τώρα” θέλουν να μπουν στο Νατο ενώ η Ρωσία έχει “προειδοποιήσει” πως δεν θα επιτρέψει δίπλα της κάτι τέτοιο. Ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη δηλαδή ακριβώς όπως και η Ουκρανία.

Πολύ λογικό ε; Πολύ ειρηνικό. Είναι σαν να λέμε κάποιος κόβει το χέρι του Πούτιν για να έχει τα δακτυλικά του αποτυπώματα και να πατήσει το κουμπί ο ίδιος.

Γιατί το κάνει αυτό η Φιλανδία “τώρα”; Τόσο τσαμπουκά αυτή η γλυκούλα πρωθυπουργός;;; A. Γιατί έχει ανάγκη το Νατο; B. Γιατί θέλει να προκαλέσει τον Πούτιν να χρησιμοποιήσει πυρηνικά;

Τίποτα από τα δύο φυσικά. Όλα μια χαρά ήταν νωρίτερα. Είναι μαγκιά να είσαι ουδέτερος. Η “κυβέρνηση” της Φιλανδίας ανήκει στους ίδιους που ανήκει και το Νατο και ο Που. Είναι γνωστά αυτά. “Πήρε αυτήν την εντολή” από τα “αφεντικά” τώρα

ώστε να “αναγκάσει” τον Πούτιν να “απειλήσει” με χρήση πυρηνικών όπλων και να συνεχίσει τον πόλεμο που άρχισε και φθίνει. Είναι το δεύτερο “κύμα” της πανdhμίας…

Στόχοι

1. Μια ακόμη απειλή ώστε να βρίσκεται η Ευρώπη (και ο κόσμος) μέσα σε ένα “πέπλο τρόμου” για τους επόμενους μήνες, να έρθει η επισιτιστική κρίση και να περάσουν αυτά που θέλουν.

2. Στρατιωτική παγκοσμιοποίηση “άμεσα” γιατί ο χρόνος στενεύει για τα σχέδια της γενικής παγκοσμιοποίησης και του Μετανθρωπισμού.

☑️Οικονομική παγκοσμιοποίηση επετεύχθη. (εδώ και καιρό)

☑️Πολιτική παγκοσμιοποίηση επετεύχθη. (εδώ και καιρό)

☑️Υγειονομική παγκοσμιοποίηση επετεύχθη. (με τον ιό)

Αν τελειώσουν και με την “στρατιωτική” (όχι σύντομα) η “θρησκευτική” είναι ευκολάκι. (End Game)

Ο πόλεμος είναι “εικονικός” όπως και η “πανdhμία”.

Όλοι είναι στο κόλπο.

Σε βάθος, ο πόλεμος είναι πνευματικός.

Από την αρχή ήταν το ζητούμενο.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.facebook.com/bakmanyan/posts/10158883826883226

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments