Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Απειλή από τη Συνθήκη για την Πανδημία που οι περισσότεροι αγνοούν εντελώς

Το κάνω αυτό αρκετό καιρό για να συνειδητοποιήσω ότι η “ανεξήγητη” παρέλαση των ασταμάτητων ” βομβών” γίνεται επίτηδες. Κρατούν την προσοχή μας μακριά από μια υπαρξιακή απειλή.

Δεν έχει δοθεί αρκετή προσοχή στη Συνθήκη Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Αυτό είναι, φυσικά, εκ προμελέτης. Δεν θέλουν ο κόσμος να της δώσει καμία προσοχή μέχρι να είναι πολύ αργά, και αυτό μπορεί να συμβαίνει ήδη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσουμε και να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε. Θα πρέπει να αγωνιστούμε μέχρι να υπογραφεί με την ελπίδα ότι δεν θα υπογραφεί. Θα πρέπει να αγωνιστούμε μετά την υπογραφή του με την ελπίδα να το ακυρώσουμε. Και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε όταν θα το χρησιμοποιήσουν για να μας κυνηγήσουν, γιατί θα το κάνουν.

Με μηδενική κάλυψη από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, ελάχιστη κάλυψη από τα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης και συγκλονιστικά μικρή κάλυψη από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης (τα οποία θα συζητήσω παρακάτω), είναι σαφές ότι ο στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων να κρατήσει τους ανθρώπους στο σκοτάδι επιτυγχάνεται. Ελπίζω ότι φωτίζοντας την πιο επικίνδυνη πτυχή της συνθήκης, θα μπορέσουμε να αφυπνίσουμε κάποιους πατριώτες και να δώσουμε περισσότερη προσοχή σε αυτή την υπαρξιακή απειλή.

Επιφανειακά, η Συνθήκη για την Πανδημία είναι απαίσια. Ουσιαστικά παραδίδει την κυριαρχία όσον αφορά τα θέματα υγειονομικής περίθαλψης στον ΠΟΥ, δίνοντάς του την εξουσία πάνω σε όλα τα έθνη να υπαγορεύει τον τρόπο χειρισμού μιας “αντιμετώπισης πανδημίας”. Αυτό από μόνο του είναι αβυσσαλέο, όπως ο καλός μου φίλος Dr. Peter Breggin περιέγραψε λεπτομερώς στο America Out Loud:

Στις 22-28 Μαΐου 2022, ο απόλυτος έλεγχος του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης της Αμερικής, και ως εκ τούτου η εθνική της κυριαρχία, θα παραδοθεί προς ψήφιση στο νομοθετικό όργανο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (ΠΣΥ).

Η απειλή αυτή περιέχεται σε νέες τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας του ΠΟΥ, που προτάθηκαν από την κυβέρνηση Μπάιντεν, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί ως “προσωρινό σημείο 16.2 της ημερήσιας διάταξης” στην επικείμενη διάσκεψη στις 22-28 Μαΐου 2022.1

Οι τροποποιήσεις αυτές θα εξουσιοδοτήσουν τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή κρίσεις υγείας σε οποιοδήποτε έθνος και να το πράττει μονομερώς και ενάντια στην αντίθεση του έθνους-στόχου. Ο Γενικός Διευθυντής θα μπορεί να κηρύσσει αυτές τις κρίσεις υγείας βασιζόμενος απλώς στην προσωπική του γνώμη ή εκτίμηση ότι υπάρχει πιθανή ή ενδεχόμενη απειλή για άλλα έθνη.  

Εάν περάσουν, οι προτεινόμενες τροποποιήσεις της κυβέρνησης Biden θα θέσουν, από την ίδια την ύπαρξή τους και την πρόθεσή τους, σε δραστικό κίνδυνο την ανεξαρτησία και την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ίδια απειλή ελλοχεύει και για όλα τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ, τα οποία ανήκουν στον ΠΟΥ και αντιπροσωπεύουν το 99,44% του παγκόσμιου πληθυσμού.2

Οι κανονισμοί αυτοί αποτελούν “δεσμευτικό μέσο του διεθνούς δικαίου που τέθηκε σε ισχύ στις 15 Ιουνίου 2007″3. Τα κράτη μέλη του ΟΗΕ μπορούν να υποχρεωθούν με νόμο να τους υπακούσουν ή να συναινέσουν σε αυτούς.

Πώς έγινε επίσημο

Στις 18 Ιανουαρίου 2022, χωρίς να το γνωρίζει το κοινό, αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν απέστειλαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αυτές τις εκτεταμένες τροποποιήσεις για να ενισχύσουν την δυνατότητα του ΠΟΥ να παρεμβαίνει μονομερώς στις υποθέσεις εθνών για τα οποία υπάρχει απλώς η υποψία ότι υπάρχει “έκτακτη ανάγκη υγείας” που μπορεί να αφορά άλλα έθνη.4 Οι αμερικανικές τροποποιήσεις διαγράφουν έναν κρίσιμο υφιστάμενο περιορισμό στους κανονισμούς: “Ο ΠΟΥ συμβουλεύεται και προσπαθεί να λάβει επαλήθευση από το κράτος μέρος στο έδαφος του οποίου φέρεται να συμβαίνει το συμβάν… “5 Με την εξάλειψη αυτής και άλλων ρητρών (βλ. παρακάτω), θα αφαιρεθούν όλοι οι περιορισμοί από τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ, επιτρέποντάς του να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία κατά βούληση.

Οι τροποποιήσεις θα δώσουν στον ΠΟΥ το δικαίωμα να λάβει σημαντικά μέτρα για τη συνεργασία με άλλα έθνη και άλλους οργανισμούς παγκοσμίως για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης κρίσης υγείας οποιουδήποτε έθνους, ακόμη και ενάντια στη δηλωμένη επιθυμία του. Η εξουσία να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στον τομέα της υγείας είναι ένα δυνητικό εργαλείο ντροπής, εκφοβισμού και κυριαρχίας των εθνών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τον εξοστρακισμό και τις οικονομικές ή χρηματοπιστωτικές ενέργειες κατά του στοχοποιημένου έθνους από άλλα έθνη που ευθυγραμμίζονται με τον ΠΟΥ ή που επιθυμούν να βλάψουν και να ελέγξουν το κατηγορούμενο έθνος.

Αν και χρηματοδοτήθηκε από μια αμερικανική κυβέρνηση, η πιο σημαντική χρήση αυτής της αυθαίρετης εξουσίας του ΠΟΥ για την κήρυξη εθνικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, εάν η κυβέρνησή μας τολμήσει ποτέ ξανά να πάρει αντιπαγκοσμιοποιητικές θέσεις, όπως έκανε υπό την κυβέρνηση Τραμπ. 

Πόσο χρόνο έχουμε για να σταματήσουμε τις τροπολογίες;

Το περιεχόμενο των προτεινόμενων τροποποιήσεων δεν δημοσιοποιήθηκε πριν από τις 12 Απριλίου 2022,6  αφήνοντας ελάχιστο χρόνο για διαμαρτυρία πριν από την προγραμματισμένη ψηφοφορία. Όπως σημειώνεται, οι τροποποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τεθούν σε ισχύ στις 22-28 Μαΐου 2022.

Οι υφιστάμενοι κανονισμοί του ΠΟΥ προβλέπουν τότε μια περίοδο χάριτος 18 μηνών κατά την οποία ένα έθνος μπορεί να αποσύρει την ψήφο του “ναι” στις τροποποιήσεις, αλλά οι τρέχουσες προτεινόμενες τροποποιήσεις θα μειώσουν αυτή τη δυνατότητα σε έξι μήνες. Εάν οι τροπολογίες που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ περάσουν, η πλειοψηφία των εθνών θα μπορούσε, μέσα στους επόμενους έξι μήνες, να αλλάξει τις μεμονωμένες ψήφους της και να αντιστρέψει την έγκριση. Αλλά αυτή είναι μια πολύ πιο δύσκολη πρόταση από το να σταματήσει η όλη διαδικασία τώρα.

Ο Dr. Breggin έχει απόλυτο δίκιο, αλλά παρέλειψε την πιο καταστροφική πτυχή της συνθήκης. Το έκανε αυτό άθελά του, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των πατριωτών δημοσιογράφων, επειδή υπάρχει ένας βαθμός διαχωρισμού. Όπως συζήτησα στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής The Midnight Sentinel, υπάρχει μια άλλη πρόκληση που ελλοχεύει πάνω μας και συνδέεται άμεσα με τη συνθήκη. Οι εξουσίες βρίσκονται στη διαδικασία να συνδέσουν την “κλιματική αλλαγή” με την “υγειονομική περίθαλψη” με τρόπο που θα δώσει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας την απόλυτη κυριαρχία.

Κάνοντας την κλιματική αλλαγή ζήτημα υγειονομικής περίθαλψης, θα έχουν την ευκαιρία που χρειάζονται για να ασκήσουν έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Η κλιματική αλλαγή θα κατηγορηθεί για πανδημίες, όπως σημείωσε η Δρ Li-Meng Yan στο τελευταίο επεισόδιο του Two Mikes. Η κλιματική αλλαγή θα κατηγορηθεί για τις τρέχουσες ελλείψεις τροφίμων που μαστίζουν τον κόσμο, δίνοντας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον έλεγχο της προμήθειας τροφίμων. Προσθέστε τα ενεργειακά, στρατιωτικά και μεταφορικά ζητήματα που θα συνδεθούν με την κλιματική αλλαγή και είναι σαφές ότι η Συνθήκη για την Πανδημία, ενισχυμένη από την προσκόλληση στην κλιματική αλλαγή, είναι το απόλυτο τεράστιο βήμα προς τη Μεγάλη Επαναφορά.

Τώρα, ας συζητήσουμε γιατί η Συνθήκη για την Πανδημία δεν λαμβάνει την προσοχή που της αξίζει, ακόμη και σε εναλλακτικούς ιστότοπους μέσων ενημέρωσης. Οι εξουσίες μας κατακλύζουν σκόπιμα με ειδήσεις “βόμβα”. Ακριβώς όταν κάτι σαν το θέατρο πανικού της Πανδημίας άρχισε να υποχωρεί τον Φεβρουάριο, είχαμε τον πόλεμο στην Ουκρανία. Όταν αυτό άρχισε να γίνεται μακρόσυρτο, είχαμε την “επιβεβαίωση” του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, η οποία συγχρονίστηκε επιδεικτικά για να κλέψει την προσοχή από τους δημοσιογράφους των alt-media. Ο Elon Musk που αγόρασε και στη συνέχεια δεν αγόρασε το Twitter ήταν ένα μεγάλο θέμα. Οι ελλείψεις βρεφικών τροφών, η διαρροή από το SCOTUS, ο Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ, οι μαζικοί πυροβολισμοί… η ροή των ” βομβών ” ήταν ακατάπαυστη.

Δεν λέω ότι αυτά είναι απαραίτητα ψεύτικες ειδήσεις ή ψευδείς σημαίες. Αλλά η χρονική στιγμή του καθενός είναι εντυπωσιακή. Και εκείνα τα πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν πέσει ανά πάσα στιγμή, όπως η “αποκάλυψη” των NY Times για τον Hunter Biden ή η διαρροή στο SCOTUS, επιλέχθηκαν να συμβούν ακριβώς όταν συνέβησαν στα κενά μεταξύ των παγκόσμιων γεγονότων που έκαναν την είδηση.

Αυτό είναι το σημείο όπου οι σκεπτικιστές θα ισχυριστούν ότι το παρατραβάω ή ότι οι εξουσίες δεν έχουν τόσο μεγάλο έλεγχο. Ωστόσο, το κάνω αυτό αρκετό καιρό για να ξέρω ότι πάντα υπάρχουν κενά στον κύκλο των ειδήσεων. Πραγματικά, δεν έχει υπάρξει καμία ανάπαυλα από τον Ιανουάριο, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εισήγαγε για πρώτη φορά τη Συνθήκη για την Πανδημία.

Πείτε με τρελό, αλλά είναι ενδεικτικό ότι υπάρχει πάντα κάτι σημαντικό για να μιλήσουμε ανά πάσα στιγμή. Βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση εδώ και μήνες. Η θητεία μου ως συντάκτης του The Liberty Daily μου λέει ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο ή τρεις περίοδοι σε κάθε μήνα όπου πραγματικά δεν υπάρχουν βόμβες προς αναφορά. Αυτό δεν έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό. Πιστεύω ότι είναι σχεδιασμένο για να μας κρατήσει εκτός ισορροπίας μέχρι να ολοκληρωθεί η Συνθήκη για την Πανδημία.

Πρέπει να δώσουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο τι μας κάνουν οι εξουσίες. Δεν δρουν πια μόνο στις σκιές. Βρίσκονται σε κοινή θέα, αλλά μας κρατούν διαρκώς αφηρημένους.

Πηγή:https://jdrucker.substack.com/

Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://ethnegersis.blogspot.com/2022/05/blog-post_5000.html

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments