Την ώρα της κηδείας της Γερόντισσας Γαλακτίας πλημμύρισε από ευωδία το κοιμητήριο

Εκοιμήθη 20 Μαίου 2021

Η ΟΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΓΑΛΑΚΤΙΑ…..

Μετά τον θάνατό της πλημμύρισε από ευωδία το κοιμητήριο την ώρα της κηδείας.

Το βεβαιώνουν τα πλήθη των ανθρώπων που ήρθαν παρά το ταχύ της διαδικασίας.

Θα σας πω και σημερινό μεταθανάτιο γεγονός. Μία νεαρή γυναίκα, με προχωρημένο καρκίνο πήγαινε τρείς ημέρες συνεχώς στον τάφο της. Αισθανόταν άρρητη ευωδία σε σημείο που δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Παρακαλούσε τη Γερόντισσα.

Έκανε εξετάσεις μετά για να δει την πορεία της ασθένειας που ήταν οξεία μέχρι τώρα. Βγήκαν προχθές τα αποτελέσματα. Όλα πεντακάθαρα..! Της είπαν οι γιατροί: «μεγάλο θαύμα! Άθικτη από τη νόσο! Σαν να μην πέρασες τίποτα»!

Ανάρτησε και το παρακάτω μήνυμα: «τέλος!!! Τελείωσαν όλα!!! Αυτή η σελίδα της ζωής μου που λεγόταν επιθετικό καρκίνωμα του επιθηλίου έκλεισε!! Η Γερόντισσα Γαλακτία το πήρε από επάνω με θαύμα. Είδατε η δυνατή ευωδία; Και όλα αυτά είναι επιβεβαιωμένα με επίσημο πόρισμα, εξετάσεις ιστολογικές κλπ. Φαίνομαι σαν να μην νόσησα ποτέ!!! Και έχω και όλα τα μέλη μου. Ακόμη κι αυτά που είχαν καταστραφεί έγιναν καινούργια. Συγκεκριμένα μου είπαν ότι μπορώ ακόμα και να τεκνοποιήσω!!! Ο άντρας μου έχει εκπλαγεί. Την ευχή της μεγάλης οσίας να έχει ο κόσμος όλος».

http://apantaortodoxias.blogspot.com/2021/09/blog-post_8.html

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: http://hristospanagia3.blogspot.com/2021/09/blog-post_996.html

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments