«Πηγαίνετε στην Αγία Γαλακτία κάντε την προσευχή σας και εκείνη ξέρει»

Καλησπέρα σας!!! 

Θα ήθελα με την σειρά μου να σας πω και εγώ αυτό που έζησα με την γερόντισσα γαλακτια…

Η αλήθεια είναι ότι δεν την γνώρισα ποτέ από κοντά ήθελα πολύ να πάω να την επισκεφτώ αλλά φοβόμουν.. (ντρέπομαι πολυ που το λέω αλλά φοβόμουν ότι θα μου έλεγε ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος) μετανιώνω!!!! Και  μετανιώνω που ήταν δίπλα μου και δεν πήγα ποτέ να πάρω την ευχή  της..

Και κάπου εδώ ξεκινάει η δικιά μου ιστορία.. ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…… 

Είχα ένα θέμα με το στήθος μου μέχρι να γίνει ο υπέρηχος εγω είχα πανικοβληθει. Τότε έκανα ένα τάμα και είπα Αγία Γαλακτια  μου βοηθήσε με και εγω θα έρθω να σου θυμιασω  και να σ φέρω λάδι.. 

Και έτσι έγινε… πήγαν όλα καλά περνω την αδερφή μου και μια άλλη κοπέλα και τους λεω πάμε στην καλυβιανη. Φτάνοντας στην Παναγία μπαίνουμε ανάβουμε το κεράκι μας και έπειτα έγραψα υπέρ υγείας και αναπαύσεως καθώς έγραφα λεει  η αδερφή μου 

Ελενη το παιδι τις κουμπάρας  μας  να γράψεις, τις λεω είναι αβάπτιστο και δεν κάνει, τότε μας λέει μια μοναχή ότι κάνει παιδι μου απλά να γράψεις το όνομα της μαμάς του μπαμπά και τέκνων αρρωστο=αβάπτιστο, και έτσι και έγινε.

Κάπου εδώ θέλω να σας πω ότι το παιδι τις κουμπαράς μας ήταν στο νοσοκομείο στην Αθηνα με λεμφική δυσπλασία (λεμφαγγειωμα) ειχε καθετήρα και νεφροστομια τότε η μοναχή μας λέει πηγαίνετε στην Αγία Γαλακτια κάντε την προσευχή σας και εκείνη ξερει. Μετά περάστε από εδώ να σας δώσω κάτι να το δώσετε στο παιδι..

Κάναμε ότι ακριβώς μας είπε η μοναχή πήγαμε κάναμε την προσευχή μας έκανα και εγώ το τάμα μου και γυρίσαμε ξανα στην εκκλησία.. τότε μας  έδωσε ενα σακουλακι με κλωστές από το στρώμα της γερόντισσας έτσι ώστε  να το έχει το παιδι πάντα επάνω του.. Αυτά όλα που σας λέω έγιναν το μεσημέρι, φύγαμε λοιπόν από την καλυβιανη φτάνουμε στο χωριό (20 λεπτά απόσταση)  και περνούμε την κουμπάρα μας να τις πούμε τι ακριβώς έγινε..

Καθώς μιλούσαμε (στο δωμάτιο που ήταν η κουμπάρα μας είχε ένα τζάμι το οποίο έβλεπε το δωματιο) χτυπάει μια κυρία το τζάμι και λεει στην κουμπάρα μας ότι εκεί που καθόταν και είχε κλείσει λίγο τα μάτια της ειδε μια μαύροφορεμενη γερόντισσα να είναι πάνω από το κεφάλι του παιδιού σου και να το σταύρωνει.. παγωσαμε όλοι  και έτρεχαν τα μάτια μας

Έτσι την ίδια μέρα είχε προγραμματιστεί ένας υπέρηχος για το παιδί το απόγευμα (λίγες ώρες μετά που είδαν την γερόντισσα) και είδαν ότι υπάρχει καλυτέρευση και δεν χρειάζεται να ξαναγίνει νεφροστομια ούτε να ξανά μπει ο καθετήρας…

Έχουν πολύ δρόμο ακομα μπροστά τους αλλά μετά που είδαν την γερόντισσα είδαν επιτέλους θετικά αποτελέσματα που ένα 24ωρο πριν τους ενημέρωσαν ότι το παιδί πρέπει να φύγει για εξωτερικό ενώ τώρα βρίσκεται στο σπίτι του λαμβάνοντας την θεραπεία του και με την βοήθεια της γερόντισσας μας ελπίζουμε στην πλήρη θεραπευση του παιδιού…

Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει την ευλογία της γερόντισσας Γαλακτιας..

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://apantaortodoxias.blogspot.com/2022/06/blog-post_539.html

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments