ΕΣΤΙΑ της Κυριακής-Ρωσική ανεπίσημη ταξιδιωτική οδηγία προς του Ρώσους τουρίστες: «Μακριά από τα μικρασιατικά παράλια μεταξύ 15 και 30 Ιουλίου!»

Όπως αποκαλύπτει ο διευθυντής της εφημερίδας Μανόλης Κοττάκης στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδι, την συγκεκριμένη άτυπη ταξιδιωτική οδηγία προς του Ρώσους τουρίστες, την πληροφορήθηκε η ελληνική πλευρά πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα λίγο πριν την 5μερή Τουρκίας, ΗΠΑ, Μ Βρετανίας, Γαλλίας και Γερμανίας στο Βερολίνο σε επίπεδο Συμβούλων, Εθνικής Ασφάλειας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν πληροφορίες για θερμό επεισόδιο στην επέτειο του Αττίλα και για αυτό δόθηκε η εντολή σε ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ρωσίας, μα δοθεί άτυπη ταξιδιωτική οδηγία στους Ρώσους τουρίστες (υπολογίζονται γύρω στα 4,5 εκ φέτος στην Τουρκία) που κλείνουν πακέτα για τα τουρκικά μικρασιατικά παράλια.

Σύμφωνα με αυτήν, τους καλούν αντί για τα μικρασιατικά παράλια, την περίοδο εκείνη, να προτιμήσουν περιοχές κοντά στην Κωνσταντινούπολη και τον Βόσπορο, αλλά και στην Ελλάδα.

 

Αντίθετα τους ενημερώνουν ότι μπορούν να κλείνουν με ασφάλεια πακέτα στα παράλια, πριν τις 15/7 αλλά και μετά τις 30 Ιουλίου!

Η πληροφορία αυτή έφτασε στην Αθήνα και σε ελληνικά αυτιά τα οποία προβληματίστηκαν πολύ για την ακρίβεια της.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, η τουρκική εφημερίδα Sabah ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα δημοσιοποιήσει σε όλα τα μέλη της Συμμαχίας υποτιθέμενα ντοκουμέντα που έχει συλλέξει η κυβέρνηση και δείχνει ότι η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων.

Ο στόχος του Ερντογάν είναι να καταγγείλει την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ για τη στρατιωτικοποίηση των νησιών.

Όλα συγκλίνουν προς ένοπλο επεισόδιο στο Αιγαίο…

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγές:

https://taxalia.blogspot.com/2022/06/15-30.html

https://warnews247.gr/odigia-pros-rosous-touristes-pou-tha-taxidepsoun-stin-tourkia-makria-apo-ta-mikrasiatika-paralia-metaxy-15-kai-30-iouliou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=odigia-pros-rosous-touristes-pou-tha-taxidepsoun-stin-tourkia-makria-apo-ta-mikrasiatika-paralia-metaxy-15-kai-30-iouliou

 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments