Η οσιακή κοίμηση και η θαυμαστή ευλυγισία της Γερόντισσας Παϊσίας

Η οσιακή κοίμηση και η θαυμαστή ευλυγισία της Γερόντισσας Παϊσίας

Η οσιακή κοίμηση και η θαυμαστή ευλυγισία της Γερόντισσας Παϊσίας. Ζωντανή μαρτυρία ευλυγισίας της Γερόντισσας Παϊσίας, κατά την ώρα της εξοδίου ακολουθίας, που τελέστηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο Φωκίδος, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στις 5:30 το απόγευμα, η οποία εκοιμήθη ανήμερα της εορτής της σε ηλικία 92 ετών.

Στιγμιότυπα από την εξόδιο ακολουθία της Γερόντισσας Παϊσίας της ελεήμονος, όπου γίνεται πασιφανής η θαυμαστή ευλυγισία του ιερού σκηνώματός της. Να έχουμε την ευχή της. Καλό Παράδεισο να έχει!!!

“Και τώρα, μολονότι είχα την παρηγοριά της ζωής μου, την μητέρα, την έχασα από τις αμαρτίες. Και μη με περιγελάσεις που οδύρομαι για την ορφάνια μου, παρά την ηλικία μου, αλλά συμπάθα με που δεν μπορώ να αποδεκτώ τον χωρισμό της ψυχής, της οποίας δε βλέπω τίποτα αντάξιο σε αυτούς που φεύγουν”. (Μέγας Βασίλειος, Επιστολή Λ΄ Προς Ευσέβιον Σαμοσάτων, PG, 32, 313A) .

Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ-Τρίκορφο Φωκίδος

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη σελίδα μας

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments