Γρ. Πετράκος: Σύντομα θα συμβούν δυσάρεστα και συνταρακτικά γεγονότα. Προετοιμαστείτε!

Νέα παρέμβαση και μήνυμα από τον καλλιτέχνη Γρηγόρη Πετράκο, που έστειλε πολλαπλό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

«Αγαπητοί συνάνθρωποι. Ξέρω, θα θέλατε πολύ, όλα να τελειώνουν και να έρθουμε πάλι “στα ίσα μας”. Αυτό ελπίζατε από την πρώτη στιγμή που σας είπαν για τις “δύο κρίσιμες βδομάδες”…

Επειδή λοιπόν δε θα τελειώσει τίποτα, αντιθέτως είναι ακόμα στην αρχή, θα πρέπει να αποκτήσετε μια πιο συνειδητή στάση απέναντι σε αυτό που μας συμβαινει! Ξέρω, είστε κουρασμένοι, είναι καλοκαιράκι κλπ.

Όμως θα πρέπει να βρείτε επιτέλους λίγο χρόνο να κάνετε τη δική σας έρευνα, να διαβάσετε με τα ίδια σας τα μάτια τα στοιχεία, να ανοίξετε μόνοι σας τα μάτια σας για να δείτε το προφανές.

Το προφανές είναι ότι η ανθρωπότητα δέχεται μια άνευ προηγούμενου επίθεση. Στόχος αυτής της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, όπως την ονομάζουν, είναι όχι μόνο να αλλάξει το σύστημα διακυβέρνησης και εξουσίας του ανθρώπου, αλλά να αλλάξει ο ιδιος ο άνθρωπος!

Μετα το καλοκαιράκι (ή και μέσα σε αυτό αν και το απεύχομαι) θα συμβούν δυσάρεστα και συνταρακτικά γεγονότα (σα να μην έφταναν ήδη αυτά που έχουμε). Προετοιμαστείτε!

Και όταν λέω προετοιμαστείτε, δεν εννοώ πηγαίνετε να πάρετε χαρτιά τουαλέτας… Εννοώ προετοιμαστείτε νοητικά, ψυχολογικά και κυρίως πνευματικά.]

Εσείς, η μεγάλη μερίδα εκεί στη μέση… Που δεν έχετε πάρει θέση… ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ.

Φροντίστε να πάρετε τη σωστή. Όχι για κανέναν άλλον. Για τον εαυτό σας. Σοβαρευτείτε! Καλό μπάνιο τώρα».

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.thebest.gr/article/670787-gr-petrakos-meta-to-kalokairaki-tha-sumboun-dusaresta-kai-suntaraktika-gegonota

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments