Όταν ζητούσαμε την ευχή της γερόντισσας Γαλακτίας απαντούσε:

Όταν ζητούσαμε την ευχή της γερόντισσας Γαλακτίας απαντούσε:

-Να έχετε την ευχή της μιας Θεότητος, του Ανάρχου Πατρός, του Συνάναρχου Λόγου, του Συναΐδιου και Ζωοποιού Πνεύματος που ήρθε στον κόσμο την Πεντηκοστή και φέρνει την χάρη και τη δύναμη και των άλλων Δύο (Πατρός και Υιού). Κινείται συνεχώς με μεγάλο κρότο αλλά δεν τον ακούει κανείς! Κατοικεί στις καρδιές που μετανοούν και εξομολογούνται.Όπου δάκρυα μετανοίας και αγώνας, εκεί το Πνεύμα το Άγιο!!!

– Να έχετε την ευχή της μάνας μας, της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, των Ουρανίων Δυνάμεων, του Προδρόμου ,των Προφητών, Αποστόλων, Ιεραρχών, Μαρτύρων, Οσίων και πάντων των Αγίων!!!

– Και αν έχω, και εγώ η τελευταία του κόσμου, ευχή χαλάλι σας!!!

Η γερόντισσα έλεγε:

-Να προσεύχεστε για τους νεκρούς, να ανάβετε κεριά σ’ αυτούς, να δίνετε ελεημοσύνες.. Πνίγονται ορισμένοι, όπως πνίγεται κάποιος μέσα στο νερό.Δεν παίρνουν οξυγόνο του Θεού! Συνεχές μαρτύριο

Αν προσευχόμαστε γι’ αυτούς, αναπνέουν, καλυτερεύομε την κατάστασή τους.Είναι όσοι έφυγαν με αμαρτίες, αμετανόητοι…

ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ Γερόντισσα Γαλακτία – «Τα καθαρά χωράφια βγάζουν τα καλύτερα φυτά» (Μέρος Γ’) ΔΕΙΤΕ: >> ΕΔΩ

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://simeiakairwn.wordpress.com/2022/06/30/%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%83/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments