Θλίψη στο Λουτράκι: Πέθανε ο Γιώργος Γλυκοφρύδης σε ηλικία 59 ετών

Έφυγε το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου, από τη ζωή ο Γιώργος Γλυκοφρύδης.

Ο τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 59 ετών.

Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, υπηρέτησε από το 1982 έως το 2010 σε θέσεις Διοίκησης Τμημάτων Τροχαίας, Αλλοδαπών, Τάξης στο Ν. Αττικής καθώς και στο επιτελείο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και παράλληλα υπήρξε επί σειρά ετών καθηγητής για θέματα Τροχαίας και Αλλοδαπών σε Αστυνομικές Σχολές.

Την περίοδο 2010 – 2014, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί δημαρχίας Κώστα Λογοθέτη και αντί του Δημάρχου στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ήταν παντρεμένος με την Αφροδίτη Θώδη, οικονομολόγο, υπάλληλο Ο.Α.Ε.Δ., με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, το Δημήτρη και την Πηγή.

Πάντα πρόθυμος να συζητήσει, να σχολιάσει τα πολιτικά δρώμενα και να τοποθετηθεί επ’ αυτών, ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, ένας άνθρωπος με ήθος, γνώσεις, ανατρεπτικές απόψεις και με αδαμάντινο χαρακτήρα, αφήνει ένα μεγάλο κενό στην πολιτική και όχι μόνο ζωή του τόπου.

Η κηδεία του τελέστηκε το Σάββατο στις 11.30 το πρωί στη γενέτειρά του, την Περαχώρα Λουτρακίου.

Στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Περαχώρα βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί καθώς και άτομα που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Γλυκοφρύδη.

Μεταξύ αυτών το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγιων Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Κωστής Ζερβός επικεφαλής “Επιλογής Ευθύνης”, ο Δημήτρης Βασιλείου επικεφαλής “Ωρα για Δράση”, ο Γιάννης Καραπανάγος επικεφαλής “Αλλάζουμε Μαζί”, η Μαρία Πρωτοπαππά επικεφαλής “Δύναμη Δημιουργίας”, ο Κώστας Λογοθέτης επικεφαλής με τους “Πολίτες μπροστά”, πλήθος δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, ο Διοικητής Αστυνομίας Κορινθίας Μπάμπης Τετράδης, η Διοικήτρια του Α.Τ Λουτρακίου, Μάρθα Μυστακίδου καθώς και ο Υποδιοικητής Τροχαίας Κορίνθου, Ανδρέας Γεώργαρης.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης ενώ εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ανδρέας Γεώργαρης.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή:

https://www.loutraki365.gr/blog/post/loytraki-efyge-apo-ti-zoi-o-giorgos-glykofrydis

https://www.loutraki365.gr/blog/post/perahora-plithos-kosmoy-eipe-teleytaio-antio-ston-giorgo-glykofrydi-eikones-video

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments