Δημήτριος Γάκης: Δεν υπάρχει περίπτωση ο Άδωνις να μην γνώριζε για το “τουρκαιγαίο”-Να απολυθεί άμεσα

ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΟΥΡΚΑΙΓΑΙΟ»;

#Διετέλεσα επί σειράν ετών εκπρόσωπος της Ελλάδος σε επιτροπές της Κομισιόν και στο Συμβούλιο της Ευρώπης, σε θέματα σχετικά με το αντικείμενο μου, με διάφορες Κυβερνήσεις, και ξέρω πολύ καλά τις υποχρεώσεις που έχεις.

Ατζέντα των θεμάτων της συνεδρίασης, αποστέλλεται από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε. στο Υπουργείο το οποίο ενημερώνεται, την στέλνει στον εκπρόσωπο που θα παρευρεθεί στην συνεδρίαση και τον ενημερώνει για τις Ελληνικές θέσεις. Άρα ήξεραν το θέμα του αιτήματος της Τουρκίας πριν από την Συνεδρίαση.

#Θεματα που δεν έχουν μπει στην ατζέντα και δεν έχουν ενημερωθεί απο πριν όλοι οι εκπρόσωποι, δεν τίθενται στην συνεδρίαση. Εάν έγινε κάτι τέτοιο η απόφαση είναι άκυρη.

εκπρόσωπος είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει άμεσα αν κάτι δεν πάει καλά, να ενημερώσει και να λάβει οδηγίες

#Μόλις επιστρέψει οφείλει να καταθέσει έγγραφη έκθεση για να ενημερωθεί ο Υπουργός.

#ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

#Διότι και εκ των προτέρων ήταν ενήμεροι για το αίτημα της Τουρκίας και αντίκρουση προλάβαιναν να συντάξουν!

#Σημειώστε, δε, ότι το Τουρκικό αίτημα δεν θα συζητούνταν καν αν έφερνε αντίρρηση ο εκπρόσωπος της Ελλάδος, διότι υπερισχύει η γνώμη του μέλους της ΕΕ, έναντι του μη μέλους.

#Δηλαδή, με απλά λόγια η Τουρκία δεν θα είχε καμμία τύχη, αν ο επρόσωπος μας ήταν παρών, αν καταλάβαινε τι του γίνεται, ή ακόμη αν η χώρα μας είχε διαβάσει την ατζέντα και είχε στείλει έγγραφη άρνηση πριν την συνεδρίαση.

#Ομολογώ ότι είχα ενημερωθεί για εκπροσώπους της Ελλάδος, που κατά καιρούς, διορίζονταν «χαριστικά» για να κάνουν «ταξιδάκι» και να πάρουν σοκολατάκια Leonidas από τις Βρυξέλες. Κάποιοι δεν μιλούσαν, καν, Αγγλικά! Τότε είχα ενημερώσει καταλλήλως.

#Όνειδος για την χώρα μας. Και να που το πληρώνουμε!

#Να δωθεί άμεσα το όνομα του «εμπειρογνώμονα» και να δωθεί στην δημοσιότητα η ατζέντα της συγκεκριμένης συνεδριάσεως, το διαβιβαστικό στον εκπρόσωπο, η πρωτοκολλημένη έκθεση ενημέρωσης του Υπουργού στην συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς και το πρωτόκολλο παρουσίας του , βάσει του οποίου πληρώνονται τα οδοιπορικά και τα ναύλα στο συμβεβλημένο πρακτορείο ταξιδίων του Υπουργείου Ανάπτυξης.

#Και φυσικά, ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ!

#ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…

#Όλα στο φως για να σπάσει αυτό το απόστημα με τους …κολλητούς και τα ταξιδάκια. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid024UTxwkSfKgPmFxx2vrWKvzBiCb6QMXZDuYwy4n8gKPqtEtXc73Yd4vEyTnLucD93l&id=100014275599790

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments