«Ένας χρόνος μετά και τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα μας»

Η​ κυβερνητική εκδικητικότητα, οδήγησε τους ανυπότακτους Υγειονομικούς σε απόγνωση λόγω της ψυχικής απομόνωσης, συνέπεια του ρατσισμού που υπέστησαν, καθώς και του οικονομικού αποκλεισμού τους που επέφερε βαρύτατα τραύματα τόσο​ στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους και τα εξαρτώμενα από αυτούς άτομα.

Ένα χρόνο τώρα πολεμάμε το θηρίο του συστήματος που με «βρώμικα» και απάνθρωπα μέσα υποχρέωσε σε παρατεταμένη σκλαβιά εμάς και τις οικογένειές μας και μας αφαίρεσε το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα για εργασία σε άλλο εργοδότη, ενώ ταυτόχρονα μας υποχρέωσε στην απόλυτη πενία διακόπτοντας την μισθοδοσία μας.

Σήμερα ένα χρόνο μετά παρόλη την κούραση, σωματική αλλά κυρίως ψυχολογική,​ ΔΕΝ σταματήσαμε και ΟΥΤΕ θα σταματήσουμε να ορθώνουμε το ανάστημά μας μπροστά στην αδικία, στην αφαίρεση των Συνταγματικών ελευθεριών μας αλλά και στην καταπάτηση της Δημοκρατίας.

Είμαστε ένα και λέμε ΟΧΙ όλοι οι Υγειονομικοί και οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα τους σε αυτό τον παραλογισμό.

Η Πρώτη Σεπτεμβρίου αποτελεί μία «ΜΑΥΡΗ» επέτειο κατάλυσης των Συνταγματικών ελευθεριών.

Ένα Έτος​ που ο ιστορικός του μέλλοντος θα περιγράψει με τα πιο μελανά γράμματα και σε​ εμάς θα αφήσει​ ανεξίτηλο αποτύπωμα για το υπόλοιπο του βίου μας.

ΔΕΝ θα λυγίσουμε ποτέ!

ΔΕΝ υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε!

Υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματά μας.

Ελάτε μαζί μας Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στο Λευκό Πύργο να φωνάξουμε μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ.​

Θα υπάρχουν ομιλητές και μετά θα ακολουθήσει πορεία.

Εκ του συντονιστικού Π.Ο.Ε.Υ.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://macedonianet.gr/p-o-e-y-enas-chronos-meta-kai-ta-logia-einai-poly-ftocha-gia-na-perigrapsoun-ta-synaisthimata-mas/?fbclid=IwAR3qrsfM2pkFp8k8nar1TbzlsvC9bifhaU6aFIaZCp5wH4TTSzCntG9LDXQ

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments