Βλασφημία των Θείων σε ελληνικό βίντεοκλιπ

10/03/2022

Video clip από το γνωστό “τραγούδι” Madame όπου μέσα σε 5 μήνες έχει ήδη περίπου 33 εκατομμύρια προβολές και έχει συνεπάρει την νεολαία προωθώντας ξεκάθαρα (στίχοι και εικόνες) την ξετσιπωσιά, την αναισχυντία, την βλάσφημη χειρονομία, την πορνεία, τα ναρκωτικά, την φιλαργυρία, την φιληδονία, όλα παράγωγα της Αμερικανικής – δυτικής υποκουλτούρας (πλέον πρότυπο για τους νέους) και μαζί – το πλέον εξοργιστικό- την βλασφημία των Θείων!

Παρακολουθώντας το βίντεο στα σημεία 1:47, 1:55 αντικρίζει κανείς τον Χριστό και την Παναγία ως σκελετούς (νεκρούς) βεβηλώνοντας τις μορφές τους. Στο σημείο 2:01 έρχεται σε πρώτο καθαρότατο πλάνο η βλάσφημη απεικόνιση -βεβήλωση του Εσταυρωμένου. Στο 2:08 επίσης βεβηλώνεται και καθυβρίζεται η μορφή της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Δυστυχώς η προηγούμενη άθεη κυβέρνηση του εθνομηδενιστή και εκκλησιομάχου Τσίπρα ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ το άρθρο 198 του Ποινικού Κώδικα που προέβλεπε :    

1. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό.

2. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παραγράφου 1, εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με κράτηση έως έξι (6) μήνες ή με πρόστιμο έως τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ.”    

Η δε αντίχριστη νυν κυβέρνηση του αφορισμένου νεοταξίτη Μητσοτάκη αποφεύγει επιμελώς να το επαναφέρει. Οπότε μπορεί ο κάθε διαολεμένος να βλασφημεί δημοσίως τα Θεία και να μη τρέχει κάστανο!

Στο κατάντημα αυτό που έφεραν την Ελλάδα οι ανθελληνικές κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά, υπόλογος είναι ο ίδιος ο λαός που κατά τ΄άλλα θεωρείται χριστεπώνυμος. Και φυσικά η τιμωρία θα έρθει. Αργά ή γρήγορα. Ας ευχόμαστε να είμαστε τότε μεταξύ των μετανοούντων.

Ας αντιδράσουμε όπως μπορεί ο καθένας. Αναφορές στο clip, επιστολές διαμαρτυρίας, ενημέρωση των πάντων.

Θα μείνει πια τίποτα όρθιο σ΄αυτόν τον τόπο;

εστάλη από φίλο αναγνώστη

σ.σ.

Η ατζέντα του πανσεξουαλισμού και της ομοφιλοφυλίας προχωράει ακάθεκτα, και τα παιδιά της «Ορθόδοξης Ελλάδας» δαιμονίζονται. Μάλιστα, είχε προειδοποιήσει για αυτό και ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης, σύμφωνα με μαρτυρία του Μητρ. Μόρφου κ. Νεοφύτου, να προσέχουν οι της επόμενης γενιάς να μην δαιμονιστούν τα παιδιά τους.

Αν όλα αυτά δεν είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ των «ποιμένων» της Ελλαδικής Εκκλησίας, τότε τί είναι; Όταν μέσα στους Ναούς κοινωνάει μόνο το 10% -και πολύ λέω, και δεν αναφέρομαι σε όσους κάνουν υπακοή στον πνευματικό τους, αυτοί μπορεί να κάνουν και ανώτερο αγώνα από αυτούς που κοινωνούν- τότε τί να περιμένει κανείς από εκείνους που δεν εκκλησιάζονται;

Τι να περιμένει όταν ο λόγος περί μετανοίας και η Μυστηριακή ζωή έγιναν δυσεύρετα είδη; Όταν οι ίδιοι οι «ποιμένες» στρέφονται προς τα θεάματα, τί να σου κάνουν οι νέοι; Κοσμικές συναυλίες για «φιλανθρωπικούς σκοπούς»! Θεατρικές παραστάσεις χωρίς Χριστό από Ενορίες! Αμνήστευση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας και πάσης αντίχριστης ατζέντας από την διοικούσα Εκκλησία για την διευκόλυνση των κρατούντων. Ξήλωμα των δογμάτων της Πίστεως. Αποϊεροποίηση του Οίκου του Θεού και των Ιερών Του Μυστηρίων.

Και έρχεται μετά η ποπ κουλτούρα και συνεχίζει πιο ωμά από εκεί που αφήσαμε όλοι να φτάσουν τα πράγματα με την αδιαφορία μας…και βάζει τώρα τα παιδιά μας να βρίσουν τον Χριστό και την Παναγία.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συνεχίσει άλλο αυτός ο κόσμος έτσι όπως κατάντησε. Δεν υπάρχει προοπτική, δεν υπάρχει λόγος, Το είχε πει ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη… έρχεται πόλεμος.

Και καλώς να έλθει.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://tasthyras.wordpress.com/2022/10/01/%ce%b2%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b8%ce%b5%ce%af%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5/#more-58179

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments