Λονδίνο: 36χρονος κατέρρευσε και πέθανε λίγο πριν τερματίσει στον ετήσιο μαραθώνιο

10/03/2022

Ο ετήσιος Μαραθώνιος του Λονδίνου (AP Photo/David Cliff)

Ένας 36χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του αφού κατέρρευσε περίπου τρία χιλιόμετρα πριν τη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου του Λονδίνου την Κυριακή. Την είδηση επιβεβαίωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Όπως λένε, ο μαραθωνοδρόμος, από τη νοτιοανατολική Αγγλία, κατέρρευσε μεταξύ του 23ου και του 24ου χιλιομέτρου της διαδρομής.

Παρά το γεγονός ότι έλαβε άμεση ιατρική περίθαλψη και βοήθεια από ασθενοφόρο μέσα σε τρία λεπτά, πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

Η TCS London Marathon ανέφερε σε ανακοίνωσή της το απόγευμα της Δευτέρας: «Με βαθιά θλίψη, επιβεβαιώνουμε τον θάνατο ενός συμμετέχοντα στον μαραθώνιο TCS London Marathon του 2022.

Ένας 36χρονος άνδρας από τη Νοτιοανατολική Αγγλία κατέρρευσε μεταξύ του 23ου και του 24ου χιλιομέτρου και, παρόλο που έλαβε άμεση ιατρική περίθαλψη και ασθενοφόρο βρέθηκε στο σημείο μέσα σε τρία λεπτά, πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

Όλοι όσοι σχετίζονται με τη διοργάνωση του Μαραθωνίου του Λονδίνου θα ήθελαν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του.

Η οικογένεια έχει ζητήσει την προστασία της ιδιωτικότητας και δεν θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σύμφωνα με επιθυμία τους.

Η αιτία θανάτου θα διαπιστωθεί αργότερα μέσω ιατρικής εξέτασης».

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.ethnos.gr/World/article/226771/soknekros36xronospoysymmeteixestonethsiomarathoniotoylondinoykaikaterreyseligoprintermatisei?utm_source=push&utm_medium=os

 

 
προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments