Ο πληθυσμός ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ όπως θέλουν στο WEF! BBC: Απότομη αύξηση θανάτων ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ!

10/04/2022

«Συναγερμός» στην Ευρώπη με αρχή την Σκωτία…

Οι υγειονομικές αρχές στην Σκωτία πρόκειται να ξεκινήσουν έρευνα μετά από μια «ασυνήθιστη» αύξηση στους θανάτους νεογέννητων μωρών που καταγράφηκε σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Προηγουμένως είχε επισημανθεί η απότομη αύξηση των θανάτων τον Μάιο, με τον συναγερμό να σημάνει αφότου πέθαναν 18 βρέφη μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από την γέννησή τους, τον Μάρτιο.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, αναφέρθηκαν 21 θάνατοι νεογνών!

Παρά την υπόσχεση διεξαγωγής «έρευνας» πριν από σχεδόν 6 μήνες, δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Πάρα ταύτα, τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν και πάλι ότι οι περίεργοι θάνατοι θα εξεταστούν εξονυχιστικά.

«Η κυβέρνηση της Σκωτίας διέταξε την επανεξέταση των ποσοστών νεογνικών θανάτων μετά από δύο κορυφώσεις σε διάστημα έξι μηνών. Και οι δύο αυξήσεις ήταν μεγαλύτερες από ό,τι θα αναμενόταν συνήθως», αναφέρει το BBC News και συνεχίζει:

«Η επανεξέταση θα πραγματοποιηθεί από την Healthcare Improvement Scotland. Αναμένεται να διαρκέσει έξι έως εννέα μήνες και να καλύψει όλους τους αναφερόμενους θανάτους βρεφών μεταξύ Απριλίου 2021 και Μαρτίου 2022».

Το ποσοστό θνησιμότητας για βρέφη στη Σκωτία κάτω του 1 έτους είναι στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και μια δεκαετία.

Η εφημερίδα Herald ανέφερε πως «το ποσοστό νεογνικής θνησιμότητας ήταν 5,1 ανά 1.000 γεννήσεις τον Σεπτέμβριο και 4,6 ανά 1.000 τον Μάρτιο, έναντι μέσου όρου 1,49 ανά 1.000 το 2019».

Οι υγειονομικές αρχές δήλωσαν ότι οι θάνατοι δεν συνδέονται με τον COVID και δεν μπορούν να αποδοθούν στην τύχη.

Η Dr. Sarah Stock του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου είπε προηγουμένως, «Οι αριθμοί είναι πραγματικά ανησυχητικοί», αλλά ότι η αιτία των θανάτων παρέμενε μυστήριο.

Τι να φταίει;;; Επηρέασε κάτι τι εγκύους γυναίκες;;; Κάποιοι υποψιάζονται το εμβόλιο!!! Πάντως ο πληθυσμός συμμαζεύεται, αν όχι μειώνεται, όπως έχει ζητηθεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ…

photo unsplash

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.el.gr/ygeia/o-plithysmos-meionetai-opos-theloyn-sto-we/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments