Πως σώθηκα από την καταστροφή

10/04/2022

Πως σώθηκα από την καταστροφή. Η εξομολόγηση της γυναίκας η οποία σώθηκε από την καταστροφή τελευταία στιγμή. Η ενασχόλησή της με το κίνημα της «Νέας Εποχής» (New Age), με την αστρομαντεία, τη μαγεία, τα ζώδια, την τράπουλα, τα ταρώ, λέγοντας τον καφέ κ.α. την είχαν φέρει σε ένα καταστροφικό οικογενειακό αλλά και οικονομικό τέρμα.

Ο Χριστός όμως που αγαπά όλους τους ανθρώπους δεν άφησε το παιδί του να χαθεί, το οποίο είχε τη διάθεση να σωθεί από όλα αυτά τα παιχνίδια που πίσω τους κρύβεται ο διάβολος. Ο Χριστός χρησιμοποίησε την Μητέρα του, την Παναγία μας, την Μητέρα όλων μας, η οποία ενήργησε μιλώντας στην κοπέλα και έτσι να σωθεί από τον βούρκο της αμαρτίας, όπως αποκάλυψε η ίδια η κοπέλα.

Δυστυχώς στις πονηρές εποχές που ζούμε, ο διάβολος κρύβεται ακόμα περισσότερο πίσω από διάφορα παιχνίδια και πρακτικές που χρησιμοποιούν σήμερα οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι όμως που δεν μπορούν να διακρίνουν ότι πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται ο διάβολος, πέφτουν στην παγίδα του και γίνονται πιόνια στα διάφορα παιχνίδια του. Ο διάβολος επιθυμεί την καταστροφή του ανθρώπου και σήμερα που οι άνθρωποι δεν μελετούν την Αγία Γραφή, δεν διαβάζουν τους Αγίους της Εκκλησίας μας, γίνονται εύκολη λεία στα χέρια του πονηρού διαβόλου.

Η εξομολόγηση της γυναίκας στο σημερινό βίντεο, αποτελεί πραγματικό γεγονός που σίγουρα θα βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους στο να ξεφύγουν από την καταστροφή. Αποκαλύπτει τα όσα έζησε και έκανε η ίδια ως υποχείριο του πονηρού διαβόλου, ο οποίος για να μπορέσει να πλανέψει τους ανθρώπους, όπως και την ίδια, στα 100 πράγματα «φανερώνει» 5 αλήθειες για να φάνε το δόλωμα οι ανυποψίαστοι άνθρωποι και εν τέλει τους παραμυθιάζει με τα υπόλοιπα 95 ψέματά του.

Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ-Τρίκορφο Φωκίδος

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη σελίδα μας

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments