Κίνα: Η υγειονομική αστυνομία τρομοκρατεί τον κόσμο σε αεροδρόμιο της χώρας

10/06/2022

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποτίθεται ότι δείχνει μια τεταμένη σκηνή στο αεροδρόμιο Xishuangbanna στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας, όπου το προσωπικό ασφαλείας οπλισμένο με αυτόματα, επιβάλλει την πολιτική της Κίνας για τον εξαιρετικά μηδενικό Covid. Οι απεγνωσμένοι επιβάτες σχημάτισαν μεγάλες ουρές στην έξοδο τους από το αεροδρόμιο.

«Κινέζοι αστυνομικοί της «πολιτικής μηδενικού COVID» χρησιμοποιούν πολυβόλα για να καταστείλουν τους επιβάτες για να τους σταματήσουν να φεύγουν από το αεροδρόμιο Xishuangbanna στην επαρχία Γιουνάν σήμερα», έγραψε ο χρήστης του Twitter @songpingpang στον ιστότοπο, μοιράζοντας ένα βίντεο που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και σχόλια.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://primenews.press/vinteo-i-epivevlimeni-politiki-zero-covid-tis-kinas-odigei-se-chaos-se-aerodromio-kathos-to-plithos-antimetopizei-enoplous-frourous/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments