Ηλίας Καλλιώρας: Ουκρανία: Η Ελληνική κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου

11/19/2022

Ουκρανία: Η Ελληνική κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου

Είμαστε σε λάθος πλευρά και στάση απέναντι στην ιστορία

Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε το τι συμβαίνει περιφερειακά, υπερτοπικά και τοπικά, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε το τι λαμβάνει χώρα σε παγκόσμια κλίμακα, διάσταση επίπεδο και προοπτική. Εάν αυτό το νοητικό πλαίσιο δεν γίνει μας γίνει ολοκάθαρα αντιληπτό, βαθιά κατανοητό και απολύτως ξεκάθαρο, τα όποια επιμέρους συμπεράσματα βγάζουμε, οι όποιες προβλέψεις κάνουμε και οι όποιες θέσεις πάρουμε είναι εκ των πραγμάτων εκτός τόπου και χρόνου. Το ξαναγράφω: Εκτός τόπου και χρόνου! Είναι λάθος. Διότι, ενώ βλέπουμε το δένδρο ή τα δένδρα, εντούτοις, χάνουμε ή δεν βλέπουμε το δάσος.

Για να μπορέσουμε να δούμε την εικόνα της δικής μας μικρής ή μεγαλύτερης γειτονιάς, θα πρέπει πρώτα να καταλάβουμε το τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Λόγου χάρη, για να καταλάβουμε το τι πράγματι συμβαίνει στην Ουκρανία, και αυτό όχι επιφανειακά, πλασματικά, φαινομενικά και εξωτερικά, θα πρέπει πρώτα να καταλάβουμε το ποιοι είναι οι πραγματικοί δρώντες παίκτες, τους πραγματικούς λόγους δράσης τους και τους τελικούς και πραγματικούς στόχους τους: Είτε αυτό αφορά τους πραγματικούς και φανερούς δρώντες είτε αυτό αφορά τους κρυφούς, αόρατους και ηθικούς αυτουργούς-δρώντες.

Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η καρδιά του προβλήματος, η καθέδρα της αταξίας, της πλάνης, της αχταρμοποίησης και της σύγχυσης, σε σχέση με τα όσα καταλαβαίνουν, ταξινομούν, ερμηνεύουν, προβλέπουν και πιστεύουν ως αλήθειες οι άνθρωποι γενικώς. Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αναπαύονται αμέριμνα, ατάραχοι και μακάρια τόσο μέσα στην ατομική τους άγνοια, νωθρότητα και θανατηφόρα λήθη όσο, επίσης, και ανάμεσα στην κοινωνική, συνολική και πολλαπλασιαστική παθητικότητα και αγνωσία τους.

Ζώντας εν κοιμήσει μέσα στην αδράνεια, την ατονία, το λήθαργο και την αποχαύνωση της δημιουργικής καταστροφής και της εικονικής τους καλοπέρασης, οι άνθρωποι έφτασαν στο τραγικό σημείο να μην γνωρίζουν το πιο σημαντικό από όλα που τους αφορά θανάσιμα και έχει ευθεία σχέση τόσο με αυτή την ίδια την επιβίωσή τους όσο και με αυτήν την ίδια την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι απέναντί τους υπάρχει ένας και μόνος εχθρός και θανάσιμη και σκοτεινή αόρατη απειλή: Οι διεθνείς σιωνιστές!

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει πάρει καν μυρουδιά ότι ο πλανήτης κυβερνάται αοράτως, αταλάντευτα, με σχέδιο και με αμέτρητα αιματοκυλίσματα από τους σιωνιστές Εβραίους, που αυτή τη στιγμή και περίοδο εργάζονται με πρόγραμμα δεκαετιών, αθέατα και πυρετωδώς για να μειώσουν δραστικότατα τον παγκόσμιο πληθυσμό. Δηλαδή, ο κόσμος δεν έχει καν καταλάβει ότι αυτή την στιγμή βρισκόμαστε ήδη μέσα στον Γ΄ΠΠ, κατά τα τρέχοντα σιωνιστικά σχέδια, δράσεις, καταστάσεις και εξελίξεις και ότι απειλείται ευθέως η ίδια η ζωή του!

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει καν αντιληφθεί ότι οι σιωνιστές απόγονοι του Ιούδα έχουν ήδη προετοιμάσει και ήδη εορτάζουν την αναμενόμενη από τους ίδιους έλευση του Εβραίου μεσσία ή αντίχριστου: Αν και πάνω από 5.000 αρχιραβίνοι και ραβίνοι ανά την οικουμένη αυτό το λένε ξεκάθαρα, το γράφουν και ξαναγράφουν, το διαλαλούν με χαρές και το διατυμπανίζουν με εορτές, εκδηλώσεις, αγαλλίαση και τελετές.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει καν ακούσει και ούτε στο ελάχιστο έχει αντιληφθεί ούτε και φυσικά έχει νοήσει κατ΄ ελάχιστο ότι οι σιωνιστές ταλμουδιστές Εβραίοι εργάζονται μέρα και νύχτα για την λεγόμενη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» ή, δηλαδή, την ίδρυση της νέας παγκόσμιας εβραϊκής κυβέρνησης-δικτατορίας.

Και, για να έρθει και να ιδρυθεί αυτή η προσχεδιασμένη εβραϊκή παγκόσμια κυβέρνηση, η σιωνιστική Πενταρχία του σκότους, με σχέδιο δεκαετιών και πρόγραμμα, έβαλε ήδη δεκάδες φανερές και υπόγειες ή αθέατες γεωστρατηγικές φωτιές από την Λιβύη μέχρι το Αφγανιστάν και την Κίνα και από την Βαλτική μέχρι την Σαουδική Αραβία και την Υεμένη.

Ειδική περίπτωση σταδιακού προμελετημένου αιματοκυλίσματος του πλανήτη αποτελεί η Ουκρανία, ειδικά μετά τις 24 Φεβρουαρίου 2022. Όπου η Ρωσία, σερνόμενη, και χωρίς να της έχει αφήσει η «Συλλογική Δύση» άλλες εναλλακτικές λύσεις ή επιλογές σε σχέση με την εθνική της επιβίωση, απαντάει υποχρεωτικά στους ηθικούς αυτουργούς και αόρατους ενορχηστρωτές διεθνείς σιωνιστές και εκ των πραγμάτων εξαναγκάζεται να εισβάλλει στην γείτονα και ομόδοξη χώρα. Δεν ξύπνησε ξαφνικά ο Πούτιν ένα πρωί και είπε: «Ε!.., αφού δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, ας εισβάλω στην Ουκρανία να σκοτώσω και να λεηλατήσω».

Μετά από αυτά τα εισαγωγικά, ας πάμε να δούμε την δική μας κυβέρνηση και τα έργα της σε σχέση με το ουκρανικό ζήτημα. Σταχυολογώ: Ο Κ. Μητσοτάκης σε ομιλία του στη Βουλή υπογράμμισε (1/3/2022): «Ήμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και αυτό κάνουμε και τώρα. Είμαστε και εμείς Δύση και προωθούμε την διεθνή νομιμότητα.. Η ρωσική εισβολή έχει ως στόχο να αλλάξει με τη βία την αρχιτεκτονική ασφάλειας στην Ευρώπη». Ο ίδιος, στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ είχε τονίσει (24/3/2022): «Το ΝΑΤΟ πρέπει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι ενωμένο να στηρίξει την Ουκρανία».

Στον Αlpha ο πρωθυπουργός είχε πει (4/3/2022): «Θα στείλουμε στρατό στην Ουκρανία αν μας το ζητήσει το ΝΑΤΟ.. Στέλνω όπλα όπου θέλω». Έναν μήνα αργότερα, στις 7 Απριλίου 2022, ο Β. Ζελένσκι έβαλε έναν νεοναζί του Τάγματος Αζόφ να μιλήσει στην Εθνική Αντιπροσωπεία μας. Όνειδος, ντροπή και μια μαύρη ημέρα για τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία. Με τον Β. Ζελένσκι να μιλάει, επίσης, στην Βουλή των Ελλήνων και να αρνείται ο ίδιος να κάνει αναφορά στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Έτι, ο Έλληνας πρωθυπουργός στην Καθημερινή (17/5/2022): «Στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας. Στείλαμε ανθρωπιστική βοήθεια. Στηρίξαμε τους Ουκρανούς με όπλα για να τους βοηθήσουμε να υπερασπιστούν την πατρίδα τους». Ο ίδιος στην ΕΡΤ (15/6/2022): «Τα όπλα που δίνουμε στην Ουκρανία δεν θα μας λείψουν. Είναι από το περίσσευμά μας.. Θέλουμε να μην χάσει η Ουκρανία!».

Κ. Μητσοτάκης στο Bloomberg (21/9/2022): «Είμαστε όλοι ενωμένοι στο να υποστηρίξουμε την Ουκρανία να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε μια ανοιχτή πράξη επίθεσης.. διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.. και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία». Και ενώ ο Κ. Μητσοτάκης και η κα Ντ. Μπακογιάννη έχουν «κηρύξει» τον πόλεμο κατά της Ρωσίας, από την άλλη πλευρά και μια ημέρα αργότερα, ο Γάλλος πρόεδρος Μ. Μακρόν δηλώνει: «Όχι, δεν είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία».

Ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (23/09/2022): Η Ρωσία δεν πρέπει να κερδίσει τον πόλεμο: «Είναι επιτακτική ανάγκη να μην πετύχει η ρωσική εισβολή, για να στείλουμε μήνυμα και σε άλλα αυταρχικά καθεστώτα». Ο ίδιος στο ΒΗΜΑ ανέφερε (30/9/2022): «Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ την παράνομη προσάρτηση των εδαφών της Ουκρανίας. Η Ρωσία υπονομεύει τη διεθνή τάξη που βασίζεται σε κανόνες και παραβιάζει τα θεμελιώδη δικαιώματα της Ουκρανίας για ανεξαρτησία και κυριαρχία».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός στην 86η ΔΕΘ είπε κατηγορηματικά (11/9/2022): «Δεν υφίσταται ζήτημα αποστολής των πυραυλικών συστημάτων αεράμυνας τύπου S-300 στην Ουκρανία.. Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή BMP-1 με Marder». Παλαιότερα, ο ίδιος είχε αναφέρει για τον πόλεμο στην Ουκρανία (3/3/2022): «Τον επέλεξε ο Πούτιν και αυτός θα πληρώσει τις συνέπειες.. Ο Πούτιν επέλεξε να επιβάλλει το δικό του τρόπο ζωής».

Στις 19 Οκτωβρίου 2022, ο ΥΠΕΞ κ. Δένδιας πήγε για τρίτη φορά στην Ουκρανία και μίλησε για την «ακλόνητη στήριξη της Ελλάδας στην εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της Ουκρανίας». Εισέτι, μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν.Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στην Ουκρανία είχε τονίσει (1/3/2022): «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για τήρηση προσωπικών ισορροπιών ή άσκηση υπολογισμών σχετικά με το αν φταίει κάποιος περισσότερο ή λιγότερο. Έχουμε να κάνουμε με εισβολή. Έχουμε να κάνουμε με πόλεμο».

Μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης είπε (28/2/2022): «Προφανώς και πρόκειται για παράνομη εισβολή των Ρώσων.. Η θέση της Ελλάδας είναι με την πλευρά του αμυνόμενου και όχι του εισβολέα». Ο Α. Γεωργιάδης έχει βρει και το ισχυρό άλλοθι-καραμέλα να «θάβει» τα πάντα στην «κακή» Ρωσία: «Πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα η ακρίβεια αλλά υπάρχει πόλεμος». Για όλα «φταίει ο Πούτιν».

Εντούτοις, είναι όντως αλήθεια ότι ο σιωνιστικά στημένος πόλεμος στην Ουκρανία έχει πολύ μεγάλες επιπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Η ρωσική εισβολή και οι μετέπειτα εκατέρωθεν κυρώσεις προκάλεσαν δραστική αύξηση των τιμών των εμπορευμάτων και είχαν και αντίκτυπο στις τιμές των ενεργειακών προϊόντων όσο και των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ. Έτσι δηλαδή ή ακριβώς όπως τα σχεδίασαν οι διεθνείς σιωνιστές: Πόλεμοι, τεχνητά γεωφυσικά φαινόμενα, κόβιντ, παγωμένα σπίτια, κλειστές επιχειρήσεις, κοινωνικό χάος, πείνα και πυρηνικά!

Όπως ήταν σιωνιστικώς φυσικό, η υπερδύναμη Αμερική, γεωστρατηγικό εργαλείο, διάσημη μαριονέτα και κρυφό πιόνι και ενεργούμενο των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, απέδωσε στη ελληνική κυβέρνηση τα εύσημά της. Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε (15/3/2022): «Οι ΗΠΑ συγχαίρουν την ελληνική κυβέρνηση για τη σημαντική και έγκαιρη βοήθεια που παρείχε στην κυβέρνηση της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης τόσο της ανθρωπιστικής όσο και της στρατιωτικής βοήθειας».

Για την γενικότερη στάση της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία, η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα έχει τονίσει (6/3/2022): «Ο χρόνος θα τα βάλει όλα στη θέση τους, θα δείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος, την κρίσιμη στιγμή, έδειξε έλλειψη διορατικότητας, έκανε λάθος επιλογή. Πιστεύουμε, ότι οι αιώνιοι δεσμοί που συνδέουν τους λαούς της Ρωσίας και της Ελλάδας θα αντέξουν και σ’ αυτές τις δοκιμασίες».

Επίσης, σε δημοσκόπηση της Public Issue (21/3/2022) το 68% των Ελλήνων δηλώνει δυσαρεστημένο από τη στάση που κρατάει η κυβέρνηση στο ζήτημα της Ουκρανίας και το 65% τονίζει ότι το συμφέρον της Ελλάδας στο ζήτημα της Ουκρανίας είναι να κρατήσει ουδέτερη στάση. 

Σε αυτό το σημείο προχωρώ αναγκαστικά και σε μια ακόμη συγγραφική διευκρίνιση-αναφορά. Λοιπόν. Για να κατανοήσουμε το τι πράγματι συμβαίνει στην Ουκρανία όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη, είναι απολύτως αναγκαίο να νοήσουμε βαθύτερα και να καταλάβουμε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία -όπως και οι λοιποί πόλεμοι που προηγηθήκαν παγκοσμίως κατά την τελευταία ειδικά δεκαετία όσο, επίσης, και λοιποί πόλεμοι που θα ακολουθούσουν μέχρι τη λήξη του σε εξέλιξη Γ’ ΠΠ-, είναι προσχεδιασμένα, συνδυασμένα και συνδεδεμένα πολεμικά κομμάτια-ψηφίδες και διαχρονικές αλληλουχίες και αλυσίδες επεισοδίων της σύγχρονης παγκόσμιας στρατιωτικής ιστορίας.

Ο σε εξέλιξη Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν έχει μονοσήμαντη αναφορά και μοναδιαία ή μονοδιάστατη σχέση με την τρέχουσα πολεμική σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας. Όχι. Ο πόλεμος στην Ουκρανία αποτελεί ένα ακόμη αιματηρό πολεμικό επεισόδιο και κρίκο στην προγραμματισμένη αλυσίδα των πολλών πολέμων που ήδη έλαβαν χώρα στον πλανήτη όσο, ομοίως, και αυτών των πολέμων που έπονται στη συνέχεια. Με άλλα λόγια, ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ή αποτελεί μια ακόμη μεγάλη και έγχρωμη ψηφίδα στο παγκόσμιο ψηφιδωτό, που πάνω του έχει τον ξεκάθαρο τίτλο: «Στον αιματοκυλισμένο δρόμο για μια παγκόσμια Εβραϊκή κυβέρνηση».

Ο σε εξέλιξη παγκόσμιος πόλεμος δεν έχει καμία μονοδιάστατη αιτιατή συνάφεια, αναφορά, σύνδεση, σχέση αιτίου-αιτιατού και μονόδρομη διασύνδεση είτε με εθνικά ζωτικά συμφέροντα κρατών είτε με αλλαγές συνόρων είτε με την αύξηση του πλούτου των πολυεθνικών εταιρειών είτε με το γιγάντωμα του διεθνούς κεφαλαίου είτε με την πάλη των τάξεων είτε με τα κέρδη από τις πωλήσεις όπλων είτε με τις διάφορες γνωστές ιστορικές αιτίες και αφορμές των παρελθόντων συγκρούσεων και πολέμων.

Ο σε εξέλιξη παγκόσμιος πόλεμος είναι πόλεμος απολύτως μα απολύτως πρωτόγνωρος και τελείως μα τελείως διαφορετικός! Είναι γενικός πόλεμος της σιωνιστικής Νέας Εποχής και Τάξης κατά του ίδιου του ανθρώπινου γένους. Είναι παγκόσμιος πόλεμος των Εβραίων εωσφοριστών Ρότσιλντ, μετά των υποζυγίων τους, κατά της ίδιας της ανθρωπότητας, για την ραγδαία μείωσή της. Για την εξόντωσή της!

Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση ή διασύνδεση οι τρέχουσες παγκόσμιες πολεμικές καταστάσεις, γεγονότα και εξελίξεις ειδικά ή αποκλειστικά με μεμονωμένα κράτη-έθνη, όπως είναι, για παράδειγμα, η Ουκρανία, η Ελλάδα, η Αμερική, η Ρωσία, κλπ. Όχι. Ούτε λόγος. Είναι πόλεμος των σκοτεινών στοών κατά του κόσμου ολόκληρου. Και όποιος έπιασεν, έπιασεν.

Μετά από αυτά, εν κατακλείδι και συμπερασματικά, η ελληνική κυβέρνηση, είτε αυτό το ξέρει είτε όχι, με την ιδιαίτερη στάση της όσο και με την «επιθετική» της δραστηριοποίηση στο ουκρανικό ζήτημα:

Βοηθάει πρωταγωνιστικά τους ταλμουδιστές νεοταξίτες στο να προχωρήσουν γρηγορότερα το προγραμματισμένο παγκόσμιο αιματοκύλισμα. Ρίχνει καταγάργαρο νερό στον σιωνιστικό μύλο των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ για να μας «αλέσουν», εξοντώνοντάς μας μαζικά. Κατέχει την πρωτοκαθεδρία στον παγκόσμιο αγώνα των διεθνών σιωνιστών για να φτάσουν οι ίδιοι ευκολότερα και γρηγορότερα στην ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης των Εβραίων. Και ναι, δυστυχώς, οι δικοί μας κυβερνώντες Ορθόδοξοι βοηθούν τα μέγιστα τους σιωνιστές καμπαλιστές Εβραίους για να μας εξαφανίσουν πνευματικά και βιολογικά!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη σελίδα μας

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments