Κ. Λούλης: Αδιανόητο να έβαζαν σε κλουβί παιδί γιατί θα ήταν σε κοινή θέα

Πηγή φωτο: eurokinissi

11/24/2022

Τη δική του εκδοχή για τα κλουβιά που υπάρχουν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο και σύμφωνα με καταγγελίες χρησίμευαν ως μέρος για την τιμωρία των παιδιών, έδωσε ο βιομήχανος Κώστας Λούλης, ο οποίος έχει δωρίσει στην ΜΚΟ δύο ακίνητα για να φιλοξενηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη.

Οπως ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ίδιος δεν είχε άμεση επιστασία στον τρόπο διαχείρισης της δωρεάς του, όπως ανέκαθεν κάνει, αναφέροντας ακόμη πως το 2000 είχε κάνει δωρεά 100 εκατομμυρίων δραχμών στην Μητρόπολη Δημητριάδος, τα οποία «χάθηκαν», παραπέμποντας στον οικείο Μητροπολίτη για απαντήσεις σχετικά με την αξιοποίηση των χρημάτων αυτών.

Αναφορικά με τα κλουβιά που παρουσιάστηκαν σε φωτογραφίες και υπάρχουν καταγγελίες, ο ίδιος έδωσε μια διαφορετική εικόνα. Οπως είπε υπήρχαν δύο κλουβιά, διαμέτρου μικρότερης των 1,5 μέτρων έκαστο και χαμηλού ύψους, στο ένα εκ των οποίων είχε πουλιά και στο άλλο ένα άλλο ζώο.

Συμπλήρωσε, δε, πως: «τα κλουβιά είναι απέναντι από την εκκλησία του χωριού, είναι απέναντι από τον δρόμο. Αδιανόητο το θεωρώ να έβαζαν εκεί ένα παιδί γιατί θα ήταν σε κοινή θέα. Αν ήθελαν να το τιμωρήσουν με βάση τη δική τους «παιδαγωγική μέθοδο», θα το έβαζαν πχ. σε ένα υπόγειο. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Ενδεχομένως εκεί τα παιδιά να έμπαιναν και να έπαιζαν».

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments