Η συντριβή της Pfizer θα είναι πιο οδυνηρή από εκείνη της Lehman Brothers. Βόμβες από τον κορυφαίο καρδιολόγο του Ηνωμένου Βασιλείου και επιφανή Εβραίο καθηγητή του MIT

11/24/2022

Eίναι ίσως ο τίτλος της χρονιάς και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε έναν από τους πλέον επιφανείς καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίoς αρχικά υπήρξε από τους υποστηρικτές των mRNA εμβολίων (ο ίδιος μάλιστα έκανε δύο τρυπήματα Pfizer) για να φθάσει σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2022, να σχολιάσει στο twitter ότι η πτώση της Pfizer θα είναι πιο γρήγορη από εκείνη της Lehman Brothers.

By The Wrong Man

Μόνο που δεν θα συντριβεί μόνο η Pfizer αλλά την ίδια στιγμή με συντριβή κινδυνεύουν και εταιρίες -παγκόσμιοι κολοσσοί ανάμεσά τους μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ που με την τρομοπροπαγάνδα τους συγκάλυψαν τόσο την εργαστηριακή προέλευση ενός ιού ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας αλλά και τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 το αποτέλεσμα των οποίων είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ Died Suddenly που κυκλοφόρησε πριν λίγα 24ωρα η ζωή πάνω από 5 δις εμβολιασμένων ανθρώπων του πλανήτη βρίσκεται σε κίνδυνο!

Κορυφαίοι γιατροί έχουν υποστηρίξει εκκλήσεις για αναστολή όλων των εμβολίων mRNA του COVID-19 έως ότου διερευνηθούν διεξοδικά οι σοβαρές παρενέργειες και τα ακατέργαστα δεδομένα των δοκιμών από τη δοκιμή εμβολίου Covid-19 της Pfizer δημοσιεύονται για ανεξάρτητη ανάλυση για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό των πραγματικών οφελών και πιθανών βλαβών για διαφορετικές ηλικίες ομάδες.

Γράφοντας στο περιοδικό Journal of Insulin Resistance (JIR), ένας από τους πιο επιφανείς Σύμβουλους Καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που πήρε δύο δόσεις του εμβολίου και το προώθησε στο Good Morning Britain, λέει ότι από την κυκλοφορία του εμβολίου, τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και τα πραγματικά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αλλάξει.

Η συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://kourdistoportocali.com/news-desk/vreaking-gt-i-syntrivi-tis-pfizer-tha-einai-pio-odyniri-apo-ekeini-tis-lehman-brothes-vomves-apo-ton-koryfaio-kardiologo-toy-inomenoy-vasileioy-kai-epifani-evraio-kathigiti-toy-mit/ 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments