Γυναίκα που έκανε το εμβόλιο: «Πρόβλημα στο ΜΑΤΙ και στην ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ»

12/05/2022

Όπως αναφέρει το FOXNEWS, παίρνοντας ευθύνη των λεγομένων του:

«Η ένεση COVID έχει γίνει επικίνδυνη για το σώμα. Προκάλεσε φλεγμονή στην καρδιά σε πολλές χιλιάδες ανθρώπους, σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα το εμβόλιο δεν φαίνεται να κάνει πολλά για αυτήν την έκδοση του COVID και τα άτομα που έχουν κάνει το εμβόλιο τώρα, αποτελούν πλέον την πλειοψηφία από τους θανάτους.

Αυτό δεν είναι εικασία, δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι αριθμοί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από το Ισραήλ από το Ηνωμένο Βασίλειο, από κυβερνήσεις που το παρακολουθούν.

Ο Tony Fauci ρωτήθηκε σχετικά και αρνήθηκε ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα με οποιονδήποτε τρόπο.

Η Danielle Roskowski είπε ότι υπέστη πολύ σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο της Pfizer, συμπεριλαμβανομένης της τύφλωσης του ενός ματιού, νευρική βλάβη, βλάβη οργάνων και πολλά άλλα.

Όπως αναφέρει η ίδια:

‘Δεν αναγκάστηκα να κάνω το εμβόλιο Pfizer. Επέλεξα να κάνω το εμβόλιο, γιατί νόμιζα ότι ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό και πίστεψα τους ηγέτες του έθνους μας όταν μας το είπαν αυτό,

Τελικά απέκτησα πράγματι θρόμβους αίματος στα μάτια, οι οποίοι μου προκάλεσαν μόνιμη απώλεια όρασης. Λοιπόν, δεν έχω τύφλωση,- είναι πολύ θολό, αλλά εξακολουθώ να βλέπω από το μάτι μου.

Επιπλέον ο σύζυγός μου και εγώ ενημερωθήκαμε από τη “NYU-Γονιμότητας”, ότι αυτό έχει επηρεάσει την γονιμότητά μας και ότι πιθανότατα θα έπρεπε να παγώσουμε έμβρυά μας λόγω μελλοντικών πιθανών επιπλοκών εγκυμοσύνης».

Δείτε το βίντεο:

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.el.gr/ygeia/gynaika-poy-ekane-to-emvolio-provlim/

 
προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments