Δ. Γάκης: Επιδημικά στοιχεία Νότιας Ουαλίας Αυστραλίας-Η νόσηση των εμβολιασμένων υπερέχει συντριπτικά των ανεμβολίαστων-Το ποσοστό νοσήσεων αυξάνεται όσο περισσότερες δόσεις έκαναν

12/31/2022

ΤΑ ΕΠΙΔΗΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΟΥΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ

#Έγραφα για τα επιδημικά στοιχεία της Αυστραλιανής Νότιας Ουαλίας, στις 27 Νοε 2022, ότι είναι συγκλονιστικά.

#Όχι μόνο η νόσηση των εμβολιασμένων υπερέχει συντριπτικά των ανεμβολίαστων, αλλά υπερέχει και του ποσοστού εμβολιασμού στον γενικό πληθυσμό.

#Μάλιστα το ποσοστό νοσήσεων αυξάνεται όσο περισσότερες δόσεις έκαναν. Αυτό αφορά, οσαύτως και τις διασωληνώσεις και τους θανάτους.

Υπενθυμίζω, εκ περισσού ίσως, ότι εκεί έχουν καλοκαίρι.

#Οι Αυστραλοί δίνουν ποσοστό εμβολιασμού 95% στους άνω των 16 ετών, σε μία προσπάθεια να μετριάσουν τις εντυπώσεις, αλλά το ποσοστό στο ΣΥΝΟΛΟ του πληθυσμού (όπου γίνονται οι διεθνείς στατιστικές συγκρίσεις) είναι της τάξεως του 85% . Ομολογουμένως πολύ υψηλό για τα διεθνή στάνταρ.

#Άθροισα τα αποτελέσματα ενός μηνός και σας τα παρουσιάζω:

-ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ: Εμβολιασμένοι 2059 (99,9%), Ανεμβολ.2 (0,1%)

-ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ: Εμβολ. 162 (100%), Ανεμβολ. Ο (0%)

-ΘΑΝΑΤΟΙ: Εμβολ. 158 (85,5%), Ανεμβολ. 23 (14,5%)

#Τα παραπάνω αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την χαμηλότερη βλαπτική ικανότητα των τρεχόντων στελεχών, όσον αφορά τις διασωληνώσεις <10%) .

#Οι καταγραφόμενοι θάνατοι δεν αντιστοιχούν στις διασωληνώσεις, γεγονός που εξηγείται από το ότι καταγράφουν θανάτους, εκτός ΜΕΘ και εκτός νοσοκομείων, πέραν του αποδεκτού ορίου των 4 εβδομάδων (28 ημερών)

#ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ CLEVELAND CLINIC, που δείχνουν την αύξηση των νοσήσεων όσο ανεβαίνουν οι δόσεις (ανάρτηση 23 Δεκ 2022)

#Δείτε τις φωτο από τις αναρτήσεις του Υπ. Υγείας της Αυστραλίας της NSWales και μορφώστε ιδίαν άποψιν.

Υ.Γ. Κυβερνητικοί Λογοκριταί, του Facebook, μην κουράζεστε να μου περιορίζετε την θέαση! Αυτά που αποκαλύπτω, αποκαλύπτονται σε Ελλάδα και στο εξωτερικό σε όλα τα μέσα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΛΕΟΝ

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι  η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid09hWyJhiTukJZBUggyJyiEMeL2deENk3dU7KnSo3ki7FDxnUt9bEaqnFMX5bzrW7dl&id=100014275599790

 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments