Α. Τσελέντης: «Ποια σοβαρή κρατική υπηρεσία πληροφοριών θριαμβολογεί και αποκαλύπτει τα ευρήματά της πριν ακόμα έχουν ολοκληρωθεί;»

«Καταπνίγονται τα σοβαρά θέματα και αναδεικνύονται άλλα ήσσονος σημασίας»

04/02/2023

Ο Άκης Τσελέντης σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στα ζητήματα που αποκρύπτονται από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τα οποία όμως θριαμβολογούσαν γιατί συνέλαβαν κάποιους Πακιστανούς.

Κανένα όπλο και εκρηκτικά δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους και το μόνο που απομένει είναι ότι είχαν εισέλθει επί ΝΔ ο ένας και την τελευταία χρονιά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο άλλος.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Χθες με πληροφόρησαν κάποιοι φίλοι μου, εντελώς καλοπροαίρετα, ότι ακούστηκε ότι λαϊκίζω στις αναρτήσεις μου. Μα δεν αναφέρομαι σε επιστημονικό ακροατήριο σε συνέδριο, καταπιάνομαι με θέματα που ανήκουν στην σφαίρα των ενδιαφερόντων του μέσου Έλληνα πολίτη και σε Εθνικά θέματα. Τόσο απλά.

Και απόδειξη αυτών των δήθεν «λαϊκών» αλλά ΠΑΝΤΑ τεκμηριωμένων απόψεων μου είναι ότι με ακολουθούν δεκάδες χιλιάδες άτομα έχω χιλιάδες κοινοποιήσεις και το 95% των σχολίων που λαμβάνω είναι θετικά.

Συνεχίζω λοιπόν με μια άλλη «λαϊκή» ανάρτηση:

Όταν ήμουν μικρός στο χωριό μου το Φισκάρδο Κεφαλλονιάς η μακαρίτισσα η γιαγιά μου για να με κοιμήσει μου τραγουδούσε το γνωστό τραγούδι Ντίλι Ντίλι που έφεγγε και κένταγε η νύφη το μαντίλι που βγήκε ο ποντικός και έφαγε το φυτίλι μέσα από το καντήλι, βγήκε ο γάτος και έφαγε το ποντικό που έφαγε το φυτίλι μέσα από το καντήλι …και συνεχίζει με διάφορα ζώα που έτρωγαν το ένα το άλλο.

Γιατί το θυμήθηκα όμως τώρα; Αντικαταστείστε τη γιαγιά μου που το τραγουδούσε με τα ΜΜΕ το ποντικό με την είδηση για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τον γάτο με τη είδηση για τα Τέμπη, το σκύλο με την ρευστότητα των τραπεζών, το επόμενο ζώο με την είδηση με τη Ρωσίδα πράκτορα και τώρα με τους Πακιστανούς τρομοκράτες και πάει λέγοντας….

Μέσα σε αυτή την αλυσίδα καταπνίγονται τα σοβαρά θέματα και αναδεικνύονται άλλα ήσσονος σημασίας, η θάβονται εντελώς όπως το ότι τις τελευταίες ημέρες «καίγεται» η Γαλλία για το συνταξιοδοτικό.

Και για να επικεντρωθώ στα δύο τελευταία (ειδήσεις) ζώα του Ντίλι Ντίλι, τη Ρωσίδα πράκτορα και τους Πακιστανούς. Γνωρίζετε καμία σοβαρή κρατική υπηρεσία πληροφοριών να θριαμβολογεί και να αποκαλύπτει τα ευρήματα της πριν ακόμα έχουν ολοκληρωθεί;

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/a-tselentis-poia-sovari-kratiki-ypiresia-pliroforion-thriamvologei-kai-apokalyptei-ta-eyrimata-tis-prin-akoma-exoun-oloklirothei/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments