Φ. Αλεξάκος: Βούλιαξε στην… επικοινωνία η περιοχή της Καρδίτσας

09/19/2023

Ο πρώην δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, μιλώντας σήμερα στον 98.4 για τις τεράστιες καταστροφές εθνικού χαρακτήρα στη Θεσσαλία, υποστήριξε πως μπορεί η πόλη της Καρδίτσας να απέφυγε τα χειρότερα όμως τα χωριά του κάμπου της , πλήρωσαν βαρύτατο τίμημα.

Αυτό ως αποτέλεσμα της ανυπαρξίας του επιτελικού κράτους σε όλους τους βαθμούς και της επικοινωνιακής και όχι ουσιαστικής  προσέγγισης με  αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή, παρότι 3 χρόνια πριν οι καταστροφές του Ιανού, είχαν υποτίθεται οδηγήσει την κυβέρνηση και την περιφέρεια Θεσσαλίας σε δεσμεύσεις για εφαρμογή ολιστικής στρατηγικής με έργα υποδομής και αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Τρία χρόνια μετά , είπε ο κ. Αλεξάκος, η ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας αλλά και όλος ο Θεσσαλικός κάμπος, βούλιαξαν στα επικοινωνιακά και μόνο λόγια της κυβέρνησης και τα έργα βιτρίνας για ψήφους , όλη την Θεσσαλία.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.radio984.gr/post/f-alexakos-voyliaxe-stin-epikoinonia-i-periochi-tis-karditsas/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments