Κυριάκο, αφάνισε μας!

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά το χάος, δίνει το πράσινο φως στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει το προφανέστατα θεόπνευστο έργο του.

09/28/2023

Επέφερε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης. Αφάνισε 37.000 Έλληνες μόνο και μόνο από την πανδημία. Έριξε τον αριθμό γεννήσεων στο χαμηλότερο ποσοστό, συγκριτικά με ολόκληρη την πολιτισμένη Δύση.

Κατέστρεψε τον σιδηρόδρομο, καθιστώντας την Ελλάδα την μοναδική χώρα της Δύσης που δεν διαθέτει σιδηροδρομικό δίκτυο. Έκαψε την μεγαλύτερη έκταση στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία.

Βούλιαξε την πλέον παραγωγική περιφέρεια της Ελλάδας. Αφανίζει τα δάση και βάζει στη θέση τους ανεμογεννήτριες. Αφανίζει τις καλλιέργιες και βάζει στη θέση τους, φωτοβολταϊκά.

Διαλύει τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό, διαπράττοντας τη μεγαλύτερη ληστεία μέσω του κόστους ενέργειας, δηλαδή ρεύμα, πετρέλαιο, βενζίνη και φυσικό αέριο, στην σύγχρονη ιστορία του δυτικού κόσμου.

Απογείωσε το δημόσιο χρέος, καταστρέφοντας το μέλλον των επόμενων γενεών. Κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ ελλείμματος εμπορικού ισοζυγίου.

Μετά από 5000 χρόνια, αφελληνίζει το Αιγαίο, δίνοντας το όνομα στην Τουρκία. Αφοπλίζει τα ελληνικά νησιά. Καταστρέφει όλες τις διεθνείς συμμαχίες που πέτυχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Γκρεμίζει ακόμα και τον East Med, την μεγαλύτερη γεωπολιτική επιτυχία της Ελλάδας, μετά την είσοδο στην ΕΟΚ.

Αναβαθμίζει την Τουρκία, καθιστώντας την παγκόσμιο παίκτη, εκεί που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν παντελώς αποκλεισμένη, ενεργειακά, οικονομικά και γεωπολιτικά.

Καταράστηκε ακόμα και το ελαιόλαδο, 2.000 χρόνια μετά την ευλογία του από τον Ιησού.

Και όμως, η πρόσφατη δημοσκόπηση τον δείχνει κυρίαρχο, έχοντας απωλέσει μόλις το 1% της εκλογικής του επίδοσης.

Ο κυρίαρχος λοιπόν λαός, απεφάνθη: Κυριάκο, αφάνισε μας, να μην μείνει ούτε Έλληνας, ούτε ζώο, ούτε δέντρο σε αυτόν τον άλλοτε ευλογημένο τόπο.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.newsbreak.gr/parapolitika/511194/o-kyriarchos-laos-milise-kyriako-afanise-mas/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments