02/12/2024
Συναγερμός στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης καθώς βρέθηκε ύποπτος φάκελος, ο οποίος περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό. Το κτίριο εκκενώθηκε.
Ο φάκελος έφτασε στο γραφείο δικαστή, που έκρινε ότι είχε κάτι ύποπτο, μεταφέρθηκε στο X-ray της εισόδου, επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα και κλήθηκε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) να τον εξετάσει.
Τελικά, όντως περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας, η οποία και θα μπορούσε να εκραγεί στα χέρια του παραλήπτη. Οι αστυνομικοί του ΤΕΕΜ προχώρησαν στην εξουδετέρωση της βόμβας.
Ρεπορτάζ: Κώστας Καντούρης
Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.
Facebook Comments