Νίκος Αναδιώτης: Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία

Ο Νίκος Αναδιώτης έδωσε το «παρών» στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο και της τεκνοθεσίας από τα ομόφυλα ζευγάρια, την Κυριακή 11/2.

02/12/2024

Ο ίδιος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 12/2 και μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του συζήτησαν τα περί του νομοσχεδίου αυτού.

Ο Αναδιώτης εξέφρασε ανοιχτά τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με το νομοσχέδιο.

«Εγώ διαφωνώ και με τον γάμο και με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και θα μπορούσα να σου πω ότι διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε. Ο γάμος μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι είναι ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται σε άλλες χώρες, με νοιάζει για την δικιά μας την πατρίδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα αλλάξει σε σχέση με τα δικαιώματα αν ένα ομόφυλο ζευγάρι κάνει πολιτικό γάμο; Αποδεκτοί είναι από όλους, δουλεύουν, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα» είπε.

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα, αλλά εδώ θεωρώ ότι πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά. Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμα στη ζωή. Η ζήτηση για υιοθεσία παιδιών από ετερόφυλα ζευγάρια είναι μεγαλύτερη, οπότε θεωρώ ότι αρχικά θα έπρεπε να επικεντρωθούμε εκεί. Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Σύμφωνα με το Ευαγγέλιο ακόμα και ένα ετερόφυλο ζευγάρι, πριν από τον γάμο δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη, άρα ακόμα και αυτό θεωρείται αμαρτία», συμπλήρωσε ο Νίκος Αναδιώτης. 

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος  ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.star.gr/lifestyle/media/648606/nikos-anadiwths-h-omofylofilia-einai-amartia

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments