Λεωνίδας Γρηγοράκος, 71> Πέθανε Ξαφνικά και ο πρώην υπ. Υγείας. Υπήρξε φανατικός της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού COVID-19

-Οπωσδήποτε υποχρεωτικότητα, δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί να με ελέγχει έμενα αστυνομικός αντιεμβολιαστής

02/12/2024

Πέθανε Ξαφνικά και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, πρώην υπουργός Υγείας, γιατρός και υπέρ της υποχρεωτικότητος των εμβολίων ευθανασίας COVID-19.

O Λεωνίδας είχε περάσει μία άγρια περιπέτεια υγείας με τον COVID-19.

Ας ξεκινήσουμε από τη τελευταία.

Βy Pendulum

Στα μέσα Δεκεμβρίου του 2020, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών και πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος εισήχθη το πρωί της Πέμπτης (17/12/2020) στο «Σωτηρία», μια από τις κλινικές κορωνοϊού.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση του καλή, ωστόσο έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και νοσηλεία του στο νοσοκομείο, φοβούμενοι τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει ο ιός, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος εισήχθη στο νοσοκομείο το πρωί με συμπτώματα Covid-19 και αποφασίστηκε αρχικά η υψηλή παροχή οξυγόνου. Το απόγευμα όμως εισήχθη σε ΜΕΘ του Σωτηρία λόγω υποκείμενου νοσήματος.

Αν και σύμφωνα με τους ιατρούς του «Σωτηρία» η κατάσταση του ασθενούς δείχνει σταθερή η απόφαση ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω επιβάρυνση.

Η περιπέτεια και η νοσηλεία του θα κρατούσαν τελικά 4 μήνες. Θα ακολουθούσαν συνεντεύξεις του με τις οποίες ο ίδιος θα παρακινούσε τους πολίτες να εμβολιαστούν ενώ θα δήλωνε και υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος  ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Η συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://kourdistoportocali.com/news-desk/leonidas-grigorakos-71-gt-pethane-xafnika-kai-o-proin-yp-ygeias-ypirxe-fanatikos-tis-ypochreotikotitas-toy-emvoliasmoy-covid-19/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments