Αναστάσιος Λαυρέντζος: Στόχος της Τουρκίας η ενσωμάτωση της Θράκης

06/11/2024

Καμπανάκι για το Ελληνικό πολιτικό σύστημα χτυπά η πρωτιά που πήρε σε δυο νομούς της Θράκης, αφήνοντας πίσω και με διαφορά τη ΝΔ, το μειονοτικό κόμμα, που στηρίζεται από το Τουρκικό προξενείο και την Άγκυρα.

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση εμφανίζεται όλο και πιο πολύ, λέει στον star fm και την εκπομπή Ήρθε η Ώρα, ο καθηγητής διαχείρισης Κρίσεων Αναστάσιος Λαυρέντζος, ενώ χθες φάνηκε ότι έχουν δημιουργηθεί μουσουλμανικοί θύλακες σε όλη την επικράτεια.

Βέβαια ήταν έκπληξη για την Αθήνα, αλλά όχι για όσους μελετούν τα ευρήματα της δημογραφικής κατάρρευσης στη χώρα και κυρίως στην περιοχή της Θράκης που υπερτερούν πληθυσμιακά οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί. Ο κ. Λαυρέντζος θεωρεί ότι πρόκειται για καμπανάκι εθνικού κινδύνου και εντάσσεται στον απώτερο στόχο της Τουρκίας, που είναι η ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό της κορμό.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://orthodoxostypos.gr/%cf%87%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bc/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments