Ο Μπάιντεν πάλι «χάθηκε»

Οι ηγέτες της G7 απόλαυσαν μία επίδειξη skydiving. Αλλά ο Τζο Μπάιντεν «έχασε» τον αλεξιπτωτιστή.

06/14/2024

Οι ηγέτες της G7 παρακολούθησαν μία επίδειξη με αλεξιπτωτιστές αλλά ο Μπάιντεν μπερδεύτηκε (πάλι).

Όλα αυτά συνέβησαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής. Η Τζόρτζι Μελόνι ως οικοδέσποινα της Συνόδου που διεξάγεται στην Ιταλία είχε ετοιμάσει για τους ηγέτες της ομάδας G7 μία ωραία έκπληξη: από τον ουρανό θα έπεφταν αλεξιπτωτιστές. Ο καθένας είχε και μία σημαία από κάθε μία χώρα. Ένας, ο τελευταίος είχε τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προσγειώθηκε μπροστά ακριβώς από τους ηγέτες.

Όλοι τον είδαν να προσγειώνεται. Λίγο μπροστά και δεξιά τους. Όχι όμως και ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έστριψε προς τα αριστερά, γύρισε την πλάτη στους άλλους ηγέτες και έψαχνε τον αλεξιπτωτιστή στον ουρανό. Χρειάστηκε μάλιστα να πάει δίπλα του η Τζόρτζια Μελόνι και να τον «στρέψει» κυριολεκτικά προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τότε ο Τζο Μπάινεν, όπως φαίνεται και από το βίντεο, κοιτά με απορία, φορά τα γυαλιά ηλίου, τύπου πιλότου που έχει και μάλλον απορεί πού βρέθηκε ο αλεξιπτωτιστής εκεί.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://www.dnews.gr/eidhseis/kosmos/476906/o-bainten-pali-xathike-se-epideiksi-skydiving-sto-perithorio-tis-synodou-g7

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments