«Δεν είναι ότι δεν έχουν τα χρήματα»-Καταγγελία για Τέμπη: Στέλεχος ΕΡΓΟΣΕ ζήτησε χρήματα για την εγγύηση που του επέβαλε η Ευρωπαία Εισαγγελέας

Ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του κάνει λόγο για «μεγαλοστελέχη» της ΕΡΓΟΣΕ.

07/10/2024

Ο πατέρας θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, Νίκος Πλακιάς, έκανε καταγγελία για το ζήτημα των χρηματικών εγγυήσεων που επέβαλε η Ευρωπαία Εισαγγελέας σε στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Πλακιάς, κάνει λόγο για ένα εξ αυτών των «μεγαλοστελεχών» της ΕΡΓΟΣΕ και αναφέρει ότι ζήτησε χρήματα από εταιρεία, με υποθήκη ακινήτου του, για να καταβάλλει την εγγύηση. Μάλιστα, προειδοποιεί ότι αν πληροφορηθεί ότι η εταιρεία έδωσε στο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ τα χρήματα, θα δημοσιοποιήσει τόσο τα στοιχεία της εταιρείας όσο και του στελέχους της ΕΡΓΟΣΕ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

Στο θέμα των μεγάλων χρηματικών εγγυήσεων που επιβλήθηκαν ιδίως στα μεγαλοστελέχη της ΕΡΓΟΣΕ μιας και εκεί ανήκει ο συγκεκριμένος (Μιλάμε πάντα για τα ποσά των 500.000€ και πάνω που επιβλήθηκαν από την ευρωπαία εισαγγελέα)

Έμαθα ότι αρχές Σεπτεμβρίου είναι η τελική ημερομηνία των εφέσεων για μείωση αυτών .Έμαθα επίσης ότι ο συγκεκριμένος απευθύνθηκε σε μεγάλη εταιρία για να πάρει το ποσό που θα χρειαστεί με αντάλλαγμα την υποθήκη ενός ακινήτου του.

Θα ήθελα να προειδοποιήσω να μην τολμήσει η Εταιρία αυτή να δώσει το ποσό αυτό γιατί θα δημοσιευτούν τα στοιχεία αυτής όπως και του συγκεκριμένου.

Το ίδιο θα ήθελα να τονίσω και για όλους τους υπόλοιπους που κλήθηκαν να πληρώσουν αυτές τις εγγυήσεις. Δεν είναι ότι δεν έχουν τα χρήματα. (Μιας και τόσα χρόνια καταχράστηκαν εκατομμύρια με δουλειές των εκάστοτε κυβερνήσεων)

Απλώς, ψάχνουν τρόπο για να μην παρουσιάσουν την πραγματική οικονομική δυνατότητα τους και επέμβει η αρμόδια αρχή. Μην νομίζετε επειδή όλοι σε αυτό το διάστημα (καλοκαίρι και είναι η ιδανική περίοδος για κουκούλωμα) όλοι είναι διακοπές . Εγώ !!! Θα είμαι εδώ !!! Ιδίως σε αυτό το θέμα.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://kosmodromio.gr/2024/07/09/kataggelia-gia-temph-stelexos-ergose/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments