Η δίκη του Μητροπολίτη Τσερκάσι Θεοδόσιου αναβλήθηκε λόγω της καρδιακής προσβολής που υπέστη

Ο δικηγόρος είπε ότι ο επίσκοπος της μητρόπολης Τσερκάσι προετοιμάζεται για νοσηλεία

07/10/2024

Στις 8 Ιουλίου, ο Μητροπολίτης Τσερκάσι και Κάνιφ κ. Θεοδόσιος υπέστη καρδιακή προσβολή, γι’ αυτό δεν πραγματοποιήθηκε η ακροαματική διαδικασία που είχε προγραμματιστεί για τις 9 Ιουλίου, αναφέρει το Suspilne.

Ο δικηγόρος του Μητροπολίτη έδειξε βεβαίωση κατάστασης υγείας του επισκόπου και είπε ότι τώρα ετοιμάζεται για νοσηλεία.

Μπροστά από το δικαστήριο Sosnovsky στο Τσερκάσι, όπου επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση του Μητροπολίτη Θεοδοσίου, συγκεντρώθηκαν και πάλι περίπου 30 ακτιβιστές με αφίσες, είπαν ότι είχαν έρθει για να ασκήσουν πίεση στη δικαιοσύνη.

Να θυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2024 ο κυβερνών επίσκοπος της μητρόπολης Τσερκάσι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Όπως ανέφερε η ΕΟΔ, η Επισκοπή Τσερκάσι έκανε προβολή βίντεο άλλης μίας δράσης ριζοσπαστών που οργάνωσαν δίωξη πιστών της UOC που ήρθαν στις 27 Ιουνίου για να υποστηρίξουν τον Μητροπολίτη Μητροπολίτης Τσερκάσι και Κάνιφ Θεοδόσιο στο δικαστικό μέγαρο.

spzh.live

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://orthodoxostypos.gr/%ce%b7-%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%81%ce%ba%ce%ac%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%8c/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments