Ο μόλις 34 ετών Πρόεδρός του ΑΟ Συκάμινου θα πανηγύριζε τον πρώτο τίτλο της ομάδας. Ατυχώς θα ήταν και ο τελευταίος για τον ίδιο. Δείτε γιατί

Ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος πριν φύγει είχε προλάβει να τρυπηθεί με τα εμβόλια COVID το 2021

09/10/2024

Το Συκάμινο είναι ένα χωριό του Ωρωπού στις όχθες του Ασωπού ποταμού, περίπου δύο χιλιόμετρα από τις εκβολές.

Η παλιά ονομασία του χωριού ήταν Μαγγίνας και το παρατσούκλι του “Καλακρασάς”.

Η ονομασία του Συκαμίνου προήλθε από τις πολλές μουριές (συκαμινιές) που υπάρχουν στο χωριό.

Στην εποχή της φραγκοκρατίας αποτελούσε οχυρό. Οι εκτάσεις της περιοχής ανήκαν στη νεότερη ιστορία στην οικογένεια των Ατσαγιόλων.

Το Συκάμινο εκτός των άλλων έχει και μία ταλαντούχα ποδοσφαιρική ομάδα, τον ΑΟ Συκάμινου.

Μάλιστα όπως διαβάζουμε στο oroposnews.com το 2023 η ομάδα είχε μια σπουδαία χρονιά καθώς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του.

Τεράστια επιτυχία για τον τόπο μας! Το Συκάμινο κατακτά τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του. Το σύνολο του Τέλη Τσέλα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος κατακτά και μαθηματικά το Πρωτάθλημα, κερδίζοντας την άνοδο στην Β’ κατηγορία και αποδεικνύοντας την ανωτερότητα της ομάδας αυτής σε σχέση με τους αντιπάλους της. Η νίκη επί του Διονύσου με 3-0 έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο γήπεδο του Συκαμίνου. «Τα παιδιά το άξιζαν. Ήμασταν όλη την χρονιά μια ομάδα, μια οικογένεια, ενωμένοι. Έτσι ήρθε αυτή η ιστορική επιτυχία για το σωματείο μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Μιχαλόπουλος.

Μόνο που η οικογένεια λίγους μήνες μετά και πριν μερικά 24ωρα θα γινόταν πιο φτωχή καθώς όπως διαβάζουμε στο vivasports.gr έφυγε ξαφνικά για την αιωνιότητα ο Πρόεδρος του ΑΟ Συκάμινου Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, μόλις 34 ετών.

Πριν φύγει είχε προλάβει να τρυπηθεί με τα εμβόλια COVID-19.

-Πάει κι αυτό…,

έγραφε στο τοίχο του το 2021. Και όπως έχουμε παρατηρήσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας είναι εφιαλτικό να πεθαίνουν ακόμη και το 2024 άνθρωποι που εμβολιάσθηκαν 3 χρόνια πριν.

Ας ελπίσουμε ότι ο Πρόεδρος επηρεασμένος από το γενικότερο αφήγημα και τη σχετική προπαγάνδα δεν είχε επιβάλει τα εμβόλια COVID στους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής θα αποχαιρετήσει ως εξής τον Πρόεδρο της ομάδας ΑΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ

Ο πρόεδρος το ΔΣ και το προσωπικό της ΕΠΣΑΝΑ σοκαρισμένοι απο τον αιφνίδιο θάνατο του μόλις 34 χρόνων προέδρου του ΑΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ Παναγιώτη Μιχαλόπολου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.

Η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-molis-34-eton-proedros-toy-ao-sykaminoy-tha-panigyrize-ton-proto-titlo-tis-omadas-atychos-tha-itan-kai-o-teleytaios-gia-ton-idio-deite-giati/

προηγούμενο
επόμενο