Ένα παιδί παλεύει με τη λευχαιμία, παρακαλούμε για τη βοήθεια σας

Ο Κωνσταντίνος είναι ένα παιδάκι μόλις 6 χρονών που εδώ και δυόμιση χρόνια παλεύει με την οξεία λεμφωβλαστική λευχαιμία. Όπως διαβάζουμε στο σημείωμα της μητέρας η μόνη ελπίδα είναι η Αμερική, ας κάνει ο καθένας μας ότι μπορεί, θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί.

“Και έρχεται η στιγμή που φτάνεις σε απόγνωση… Η στιγμή που νιώθεις τόσο αδύναμος….Κ όμως πρέπει να είσαι δυνατός… Πρέπει να συνεχίσεις… Πρέπει να στηρίξεις τον πραγματικό αγωνιστή. Τον πραγματικό μαχητή… Τον πραγματικό ήρωα… Ναι….Αυτός πολεμάει… τόσο δυνατά… τόσο άνισα….. 2.5 χρόνια παλεύει με τη νόσο…. θεραπείες. … υποτροπή… μεταμόσχευση κ ξανά υποτροπή. …..τα περιθώρια στενά… η μόνη ελπίδα η Αμερική… Και εδώ πρέπει να κινηθούμε άμεσα… Τον δέχτηκαν αλλά για να μπορέσουμε να πάμε χρειάζεται να προκαταβάλουμε το ποσό των $ 455.000…κ εδώ ζητάμε την βοήθεια σας… Ας του δώσουμε την ευκαιρία να δώσει άλλη μια μάχη!!!! Ας του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει!!!!!!! Δε μας είναι εύκολο αυτό που κάνουμε … Είναι όμως το μωρό μας κ θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ!!!!! Σας ευχαριστούμε….”

Αυτήν τη στιγμή ο Κωνσταντίνος είναι στο Ογκολογικό τμήμα Αγλαΐας Κυριακού και ο μικρός Ηρακλής είναι και αυτός στην Αθήνα, κάθεται ήσυχος στο διαμέρισμα και περιμένει τον φίλο του. Οι γονείς του μικρού Κωνσταντίνου προσπαθούν να μαζέψουν το υπέρογκο ποσό των 455 000 $ για να το προκαταβάλουν στο νοσοκομείο του Seattle στην Αμερική ώστε ο Κωνσταντίνος να συνεχίσει τη θεραπεία του εκεί. Είναι η μοναδική τους ελπίδα. Ζητούν να κάνουμε έστω και μία μικρή δωρεά ώστε να σωθεί το παιδάκι τους. Όσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό : 

Τράπεζα Πειραιώς αρ. λογαριασμού .
GR 90 0171 7870 0067 8711 7796 100
Δικαιούχοι :
Νικολακοπούλου Αγγελική
Τσίμπος Νικόλαος

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα οι γονείς του Κωνσταντίνου του είχαν χαρίσει ένα μικρό σκυλάκι που υιοθέτησαν από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Άργους Λαίζα και που τόσο το επιθυμούσε.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6981041546.

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments