Ιερός Προσκυνηματικός Ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου. Διαδικτυακή περιήγηση και βίντεο

Η υπερ-σύνδεση θα σας οδηγήσει στην επίσκεψη του Προσκυνήματος, μέσα από τη δυνατότητα της εικονικής περιήγησης. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να επισκεφθείτε και να απολαύσετε με εξονυχιστική λεπτομέρεια κάθε σημείο του Μοναστηριού, από τον κυρίως ναό με τις αγιογραφίες και τα ιερά κειμήλια καθώς και τα Άγια λείψανα των σφαγιασθέντων μοναχών, το προαύλιο του ναού και την πίσω αυλή του πλατάνου, το παρεκκλήσι του Αγιάσματος με το Αγίασμα του Αρχαγγέλου, το εξωτερικό προαύλιο του μοναστηριού με το κυλικείο και τους ξενώνες. Όλα αυτά πλαισιωμένα με πλήρη γραπτή και προφορική ξενάγηση από τον προϊστάμενο του Προσκυνήματος Πρωτοπρεσβύτερο Ευστράτιο Δήσσο και κάτω από τις Βυζαντινές μελωδίες του Πρωτοψάλτου Μιχαήλ-Ανθίμου Δήσσου.

Είναι πραγματικά μια εξαιρετική δημιουργία, για την οποία συνεργάστηκαν στενά και για μεγάλο χρονικό διάστημα ο προϊστάμενος του ναού με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και το προσωπικό του με επαγγελματίες του είδους που έχουν έδρα τη Μυτιλήνη, οι οποίοι πραγματοποίησαν σφαιρικές πανοραμικές φωτογραφήσεις 360×180 μοιρών σε πολύ μεγάλο αριθμό, που συνδυάστηκαν μεταξύ τους με ειδικό λογισμικό.

Για την υλοποίησή της χρειάστηκαν πάνω από 15.000 φωτογραφικά καρέ για 28 σημεία Gigapixel ανάλυσης. Έγινε χρήση φωτογραφικών μηχανών DSLR υψηλής ανάλυσης, και εφαρμόσθηκαν τεχνικές HDR και focus stacking. Υπήρξαν σημεία που χρειάστηκαν πάνω από 2000 φωτογραφικά καρέ για να βγει το τέλειο αποτέλεσμα. Όλη η δουλειά είχε συνολικό μέγεθος λίγο πάνω από 1 Terabyte.

Η διαδικτυακή σας περιήγηση θα γίνει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου.

Είναι πραγματικά ένα πανέμορφο πόνημα, πλήρες και ουσιαστικό, στο οποίο περιέχονται:

Όλες οι πληροφορίες για το Προσκύνημα.

Το ιστορικό της θαυματουργής Εικόνας του Αρχαγγέλου και του κτισίματος του Ναού.

Η ανάγλυφη εικόνα του Αρχαγγέλου σε απαράμιλλη ποιότητα.

Τα πέντε τελευταία θαύματα από το περιοδικό «ο Ταξιάρχης».

Η πρόσφατη επικαιρότητα της ενορίας Μανταμάδου.

Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία των τελευταίων εννέα Κυριακών, καθώς και η υπερ-σύνδεση για την απ’ ευθείας μετάδοση κάθε Κυριακής.

Πληροφορίες για το πώς να γίνετε συνδρομητές στο περιοδικό «ο Ταξιάρχης».

Μια φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του Προσκυνήματος.

Υπερ-συνδέσεις για την ιστοσελίδα στο Facebook και το κανάλι στο Youtube.

Πατήστε εδώ για την περιήγηση : http://vr.taxiarhismantamadou.gr/panorama.html

Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε στην σελίδα : http://www.taxiarhismantamadou.gr/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments