Μάθε πως θα πάρεις δωρεάν τευχίδια των Χαιρετισμών και αγιορείτικα εργόχειρα

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του blog Xairetismoi και τους συγχαίρουμε για το έργο τους. Με την ευκαιρία σας προσκαλούμε στην καθημερινή ανάγνωση των Χαιρετισμών της Παναγίας μας

Πράξεις των Αποστόλων

3,6 εἶπε δὲ Πέτρος· ἀργύριον καὶ χρυσίον οὐχ ὑπάρχει μοι· ὃ δὲ ἔχω τοῦτό σοι δίδωμι· ἐν τῷ ὀνόματι Ἰησοῦ Χριστοῦ τοῦ Ναζωραίου ἔγειρε καὶ περιπάτει.

Επιτρέψτε μας αδελφοί μας αγαπημένοι να χρησιμοποήσουμε μέρος των λόγων του Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Πέτρου, προσαρμόζοντας το στην δική μας περίπτωση.

Δυστυχώς τευχίδια Χαιρετισμών ΔΕΝ έχουμε την παρούσα στιγμή στις πραγματικά πολύ μεγάλες ποσότητες που μας ζητάτε και για τον λόγο αυτό πραγματικά με πόνο ψυχής απαντάμε στα email που σωρηδόν λαμβάνουμε ότι θα πρέπει να περιμένετε ίσως και μήνες μέχρι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην αποστολή του ακριβούς αριθμού των τευχιδίών που μας ζητάτε !

Επειδή κάποιοι Ιεροί Ναοί ζητούν 300 και 400 και 500 βιβλιαράκια Χαιρετισμών !

Το βέβαιο είναι ότι ΟΛΟΙ θα λάβετε ΟΣΑ και να μας ζητήσετε αλλά με σειρά προτεραιότητας και έχοντας υπομονή ακόμη και κάποιων μηνών !

ΟΜΩΣ κατεθέτουμε στην αγάπη σας τον εξής λογισμό !

Τα πνευματικά αδελφια της Συναλληλίας του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στο πλαίσιο των Φιλανθρωπικών τους Δράσεων έχουν “υιοθετήσει” κάποια Γεροντάκια στο Άγιο Όρος, κάποιους Ασκητές κρυμμένους από τους πολλούς , αντισυστημικούς κι αντάρτες ( όχι απαραίτητα Ζηλωτές όπως θα σκεφτεί κανείς ), αλλά προβατάκια του Χριστού που ΟΥΤΕ ΑΜΚΑ θέλουν να πάρουν , ούτε λογαριασμούς σε Τράπεζες διατηρούν, ούτε ΤΙΠΟΤΑ !

Αυτούς τους Ασκητές της Καψάλας και των Κατουνακίων βοηθάνε διακριτικά τα αδέλφια της Συναλληλίας μας επισκεπτόμενα τακτικά το Περιβόλι της Παναγιάς μας ! Όχι με την μορφή της ελεημοσύνης μιας και είναι τόσο φιλότιμα αυτά τα Γεροντάκια που ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΤΟΝ ΟΥΚ ΕΣΘΙΟΥΣΙ.

Μας ζητάνε και τους πηγαίνουμε μαλλί, κλωστές, αρώματα και λιβάνι και με τα αγιασμένα χεράκια τους φτιάχνουν κομποσκοίνια, λιβανάκια και μύρα !

Το τι κάνουν μετά τα αδέλφια της Συναλληλίας μας παραλαμβάνοντας στην νέα τους επίσκεψη στο Αγιο ρος τα εργόχειρα των Γερόντων, αυτό ας το ξέρει ο Θεός και μόνο !

Η ουσία είναι ότι έχουμε στα χέρια μας τα ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΑ αυτών των ψυχών που ΔΩΡΕΑΝ θέλουμε να τα μοιράσουμε ΕΥΛΟΓΙΑ στους σεβαστούς αναγνώστες του ιστολογίου των Χαιρετισμών !

Έτσι είχαμε τον λογισμό ! Από τα 10.000 τευχίδια των Χαιρετισμών που λάβαμε την περασμένη εβδομάδα ( και τώρα έχουν μείνει γύρω στις 4500 χιλιάδες μιας και “πεινασμένοι” ήρθαν στις Αποθήκες μας οι από χρόνια βοηθοί μας Αρχι-βαστάζοι και φόρτωσαν κάποιες κούτες που ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ τους ανήκουν μιας και ΜΕ τα δικά τους χρήματα έγινε η παραγγελία αυτή των 10.000 τευχιδίων ) σκεφτήκαμε λοιπόν να επιμερίσουμε τα 4500 σε δεματάκια των 10 τευχιδίων μαζί με πλαστικοποιημένες Εικόνες που έχουμε και και μαζί να βάλουμε και ότι υπάρχει διαθέσιμο από τις Ευλογίες και τα εργόχειρα των Γερόντων δηλαδή λιβανάκι Καψαλιώτικο, λιβανάκι Κατουνακιώτικο, κομποσκοίνια, μύρα και ότι άλλο εργόχειρο παίρνουν από τους Ασκητές αυτούς τα αδέλφια μας του ΠΡΟΜΑΧΟΥ επισκεπτόμενοι το Αγιο Όρος , και να τα στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ και ως ΕΥΛΟΓΙΑ σε όποιον μας τα ζητήσει !

Το να δίνουμε ΜΟΝΟ 10 τευχίδια Χαιρετισμών ανά άτομο είναι ασφαλώς ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ και μέχρι να μας αξιώσει η Παναγιά μας και να ξαναγεμίσουν τα κελάρια της Συναλληλίας μας με κούτες Χαιρετισμών.

Αλλά είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε την παρούσα στιγμή

Επομένως παρακαλούμε ΟΠΟΙΑΝ και ΟΠΟΙΟΝ επιθυμεί να λάβει ΕΥΛΟΓΙΑ-ΔΩΡΕΑΝ-ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ αυτά τα λίγα τευχίδια ΜΑΖΙ με τις πλαστικοποιημένες Εικόνες ΚΑΙ μαζί με τα ευλογημένα εργόχειρα των Αγιορειτών Ασκητών να μας γράψει ένα email και εμείς στους 450 πρώτους αδελφούς μας που θα μας γράψουν θα τα στείλουμε.

Αμέσως με το που λάβουμε το email σας θα τα συσκευάσουμε και θα σας στείλουμε με κούριερ ώστε και γρήγορα να τα λάβετε και να μην ταλαιπωρηθείτε περιμένοντας για ώρα στα Καταστήματα των ΕΛΤΑ.

Το μόνο που θα επιβαρυνθείτε είναι τα ταχυδρομικά τέλη που χρεώνουν οι Εταιρείες Ταχυμεταφορών και τα οποία όπως προφανώς γνωρίζετε εξαρτώνται από το αν τα δεματάκια αυτά θα πηγαίνουν στην Αττική, σε μεγάλες πόλεις, ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς.

Θεωρούμε δεδομένων των περιστάσεων ότι αυτή είναι η πλέον πρόσφορη λύση ώστε όποιος θέλει να μοιράσει τουλάχιστον στην οικογένεια του και στους φίλους του τις ημέρες αυτές της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια των Χαιρετισμών ΚΑΙ να λάβει και τις ευλογίες των Αγιορειτών Πατέρων να μην το στερηθεί.

Στο email xairetismoitheotokou@gmail.com θα αναμένουμε τα γράμματα σας.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τα πρώτα 450 email. Αλλά ΚΑΙ τα υπόλοιπα που θα μας στείλετε θα εξυπηρετηθούν με το που έχουμε νέες παραλαβές Χαιρετισμών !

ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι έχετε ΗΔΗ στείλει ζητώντας παραπάνω τευχίδια για τους Ναούς ή τα Κατηχητικά σας θα τα λάβετε ΑΝΥΠΕΡΘΕΤΩΣ όποτε με την Χάρη του Θεού θα μπορέσουμε.

Αν όμως θέλετε για την οικογένεια σας και τους φίλους σας να λάβετε αυτές τις ευλογίες τότε πρέπει να μας στείλετε εκ νέου email

Ευχόμενοι καλό στάδιο ευχόμαστε η ευλογία και η Χάρη των Χαιρετισμών να είναι με όλες κι όλους εσάς.

Πηγή: http://xairetismoi.blogspot.gr/2018/03/DWREAN-APOSTOLH-XAIRETISMWN-DWREAN-AGIOREITIKO-LIVANI-DWREAN-AGIOREITIKA-KOMPOSKOINIA.html

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments