“Δεν είναι δυνατόν εμείς να μιλάμε στη καθεμιά! Εμείς έχουμε επίπεδο”

-Έχω μια ερώτηση, παιδιά μου: Γιατί όταν βλέπετε, ακόμα και μέσα στην εκκλησία, την τάδε κοπέλλα, ξυνίζετε τα μούτρα σας, λες και σας μυρίζουν κοπριές; Σας έχει κάνει κάτι; Γιατί της γυρίζετε τη πλάτη;  Ένα έστω απλό καλημέρα σας κοστίζει άραγε τόσο πολύ;

-Πάτερ μου, εγώ και η γυναίκα μου, δεν έχουμε κάτι εναντίον της συγκεκριμμένης κυρίας, αλλά κοίταξε, πάτερ μου, εγώ και η σύζυγός μου έχουμε ένα επίπεδο σπουδαίο, μορφωτικό, επίπεδο παιδείας! Έχουμε φτάσει πενήντα πέντε ετών, και ακόμα σπουδάζουμε, έχουμε γεμίσει μεταπτυχιακά, και διδακτορικά!

Επίσης, εμείς ζούμε με μυστηριακή ζωή, με προσευχές, με ακολουθίες, δεν αφήνουμε καμία αγρυπνία ή νυχτερινή Θεία Λειτουργία. Γυρίζουμε σε αρκετούς ναούς και μοναστήρια. Ζούμε πλούσια πνευματική ζωή, μιάς και δεν μας έδωσε ο Θεός παιδιά, οπότε έχουμε χρόνο δικό μας άπλετο.

Προσευχόμαστε, μελετάμε, σπουδάζουμε, και ζούμε πολύ κλειστά λόγω “παιδείας”(χα χα χά), πνευματικής & κοινωνικής! Δεν είναι δυνατόν εμείς να μιλάμε στη καθεμιά! Δεν θα αναλωνόμαστε στον καθένα. Δεν μας τιμά λόγω της θέσης μας, και της υπόληψής μας! Συγνώμη, πάτερ μου!
_____________________

Τέτοια παιδεία και μόρφωση να τη βράσω! Να μου λείπει! 

“…έχουμε ένα επίπεδο”, δηλαδή πλακάκια-πλακόστρωση για το μπάνιο, για την τουαλέτα! Αυτά βιώνουν μερικοί, από άτομα τάχα της εκκλησίας, και δεν επιθυμούν ούτε να ξαναπατήσουν εκεί! Θεός φυλάξοι! Ελέησέ μας Κύριε! Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα;…

Πηγή: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1074258006062797&id=,Ιγνάτιος Καζάκος,Έχουμε ένα επίπεδο…

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments