Συγκλονιστικές στιγμές από το θαυματουργό Σταυρό των Αγίων Ισιδώρων στη Θεσσαλονίκη

Αυτό που ζούμε εδώ στη Θεσσαλονίκη τις μέρες αυτές είναι απερίγραπτο…. Συγκινητικό…. Θαύματα μπροστά στα μάτια μας!

Παράλυτος σηκώθηκε και περπάτησε, παιδάκι το οποίο θα εγχειριζόταν την επόμενη γιατί δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι μπροστά στα μάτια όλων, μόλις σταυρώθηκε κούνησε το χεράκι του, γυναίκα με πόνο στα γόνατα και μη μπορώντας να περπατήσει καλά με τη βοήθεια του σταυρού γονάτισε, πρώτα με βοήθεια δικών της και μετά αφού γονάτισε άλλες δυο φορές μόνη της, έφυγε χωρίς πόνο στα πόδια και όλα αυτά είναι μόνο όσα  είδα εγώ.

Νέο θαύμα του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό των Θεοφανίων του Λαγκαδά! Ανάπηρος περπάτησε και ο πάτερ Δημήτριος όπως βλέπουμε στη φωτογραφία κρατάει στα χέρια του τις πατεριτσες!

Όλα έγιναν με το θαυματουργό Σταυρό από τους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού του  πάτερ Δημήτρη. Προτρέπω όλους όσους βασανίζονται και μπορούν να έλθουν να σταυρωθούν.

ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΕΡΑΝ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΠΙΣΩ.

Σταυρέ του Θεού σώσον ημάς τη δυνάμει Σου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.

Προτρέπω να γράψετε όλοι το θαύμα που είδατε η έγινε σε σας για να δοξαστεί το όνομα του Θεού μας!!!!!!!!!!!!

Πηγές: https://www.facebook.com/groups/255292394833194/permalink/630818693947227/?comment_id=631195547242875&reply_comment_id=631571833871913&notif_id=1529787395319887&notif_t=group_comment,Maria Potamopoulou

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1186044898203016&set=gm.632564343772662&type=3&theater&ifg=1,Daniela Damianidou

Ο Τίμιος Σταυρός θα παραμείνει εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγία Παρασκευής-Λαγκαδά, προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών, έως την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου, και καθημερινά θα τελούνται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ο Εσπερινός, η Παράκληση και η Χαιρετισμοί του Τιμίου Σταυρού σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ουρές στον Λαγκαδά για τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό

Με την προσδοκία ενός προσωπικού θαύματος, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση όμως ότι το θαύμα χρειάζεται και την πίστη του ανθρώπου, εκατοντάδες πιστοί συρρέουν από την Τετάρτη στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης για να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό του Ναού των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ασθενείς με κινητικά ή άλλα προβλήματα, αλλά και υγιείς άνθρωποι κάθε ηλικίας, με ευλάβεια και πίστη πηγαίνουν εκεί για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Τιμίου Σταυρού των Αγίων Ισιδώρων.

Τον Τίμιο Σταυρό μετέφερε στον Λαγκαδά ο προϊστάμενος του Ναού των Αγίων Ισιδώρων π. Δημήτριος Λουπασάκης και τον υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης, πλαισιωμένος από ιερείς και πολυάριθμους πιστούς.

Ο κ. Ιωάννης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την άδεια που έδωσε, ώστε να μεταφερθεί το ιερό κειμήλιο στον Λαγκαδά, καθώς επίσης και τον π. Δημήτριο Λουπασάκη. Το κειμήλιο θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά έως την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Οι πιστοί

Ο Τίμιος Σταυρός, που μεταφέρθηκε στον Λαγκαδά, αποτελεί ανεκτίμητο αποθησαύρισμα της εκκλησίας των Αγίων Ισιδώρων. Πρόκειται για έναν μικρό ναό, που βρίσκεται μέσα σε μια σπηλιά στον Λυκαβηττό. Εκεί πηγαίνουν καθημερινά δεκάδες πιστοί αναζητώντας θεραπεία ψυχής και σώματος. Πολλοί πιστοί που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας αναζητούν γιατρειά, άλλοι όμως πηγαίνουν εκεί αποκαμωμένοι από τις δυσκολίες και τα βάρη της σύγχρονης ζωής, το άγχος και τις υποχρεώσεις, αποζητώντας πνευματικό στήριγμα. Εξάλλου, οι μαρτυρίες ανθρώπων που λένε ότι έγιναν καλά ακόμη και από σοβαρές ασθένειες είναι αρκετές.

Πρόσφατα ο Τίμιος Σταυρός των Αγίων Ισιδώρων φέρεται ότι επέδειξε και πάλι στοιχεία που μπορεί και να δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό του θαυμαστού σημείου, ωστόσο η Εκκλησία συνιστά ψυχραιμία και νηφαλιότητα, καθώς καθετί που μπορεί να χαρακτηριστεί θαυμαστό σημείο ή ακόμη και θαύμα θα πρέπει να μελετηθεί διεξοδικά προτού εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Πηγή: http://www.dimokratianews.gr/content/87462/oyres-ston-lagkada-gia-ton-thaymatoyrgo-timio-stayro, Αντώνης Τριανταφύλλου

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments