Δυο νέες εμφανίσεις του Αγίου Παϊσίου. Φωτογραφίες

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, σε αποκλειστικότητα από τη σελίδα μας δυο συγκλονιστικές φωτογραφίες.

Η πρώτη τραβήχτηκε όταν ευσεβής γυναίκα από τη Ρόδο, επισκέφτηκε γνωστό της που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια το εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στο Μαΐστρο.

Εκεί θαύμασε για λίγο τον κήπο και τα ζώα που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο και τράβηξε μια φωτογραφία. Όταν την εκτύπωσε πέρα από το ελάφι, εμφανίστηκε και η σκιά ενός ανθρώπινου σώματος, που ωστόσο δεν υπήρχε κατά τη στιγμή της λήψης της φωτογραφίας, μιας και η γυναίκα ήταν εντελώς μόνη της.

Η δεύτερη, τραβήχτηκε λίγο καιρό μετά, από πιστό στο ίδιο εκκλησάκι, κατά τη διάρκεια Θείας Λειτουργίας. Κατά την εκτύπωση της επίσης εμφανίστηκε η σκιά ενός σώματος που δεν υπήρχε κατά τη στιγμή της λήψης.

Όλοι όσοι είδαν τις δυο φωτογραφίες συμφώνησαν ότι ήταν ο Άγιος Παϊσιος που με αυτόν τον τρόπο κάνει για μια ακόμα φορά αισθητή την παρουσία του.

Σημειώνουμε ότι και οι δυο φωτογραφίες δεν υπέστησαν καμιά επεξεργασία από τη σελίδα μας. Απλώς σκαναρίστηκαν και αναρτήθηκαν όπως μας παραδόθηκαν. 

Η σελίδα μας ευχαριστεί τον κ. Ανέστη Μαυροκέφαλο για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών και τον Άγιο Παϊσιο που επέτρεψε στην ταπεινότητα μας κάτι τόσο σημαντικό.

Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση τους χωρίς την σύμφωνη έγγραφη γνώμη της διαχείρισης της σελίδας Χώρα Του Αχωρήτου

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments