Υιοθετήθηκε το λυκόσκυλο με τις καμμένες πατούσες που δεν ήθελε ο ιδιοκτήτης του

Υιοθετήθηκε το λυκόσκυλο που σώθηκε από την καταστροφική φωτιά αλλά δεν το ήθελε ο ιδιοκτήτης του γιατί είχε καμμένες πατούσες. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook το Dogs’ Voice το ζώο υιοθετήθηκε στην Αθήνα από ζευγάρι με μεγάλη εμπειρία στη ράτσα με κατάλληλο σπίτι και κατάλληλες συνθήκες.

Διαβάστε την ανάρτηση:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
Το ζώο αυτό εντοπίστηκε με καμμένες πατούσες λιπόθυμο από την ομάδα DOGIT σε καμμένο σπίτι στη Νέα Μάκρη και μεταφέρθηκε στον σταθμό πρώτων βοηθειών της ΕΔΚΕ στην Ραφήνα όπου και του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί για νοσηλεία. Όλα τα παραπάνω έγιναν σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη ο οποίος ανήκει στην ομάδα των πυρόπληκτων της Νέας Μάκρης. Όταν ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να γίνει περαιτέρω νοσηλεία του σκύλου αρνήθηκε να τον δώσει. Με τα πολλά η ομάδα της Dogit τον έπεισε και μεταφέρθηκε στο Vets4Life στο Πικέρμι. Εκεί ξεκίνησε η θεραπεία του σκύλου καθώς το ζώο πονούσε πολύ και τα τραύματα του ήθελαν συνεχείς αλλαγές από καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Σε επικοινωνία των εθελοντών και του νοσοκομείου με τον ιδιοκτήτη για το μέλλον του σκύλου, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φροντίσει κατάλληλα το ζώο και πώς επιθυμεί να δοθεί για υιοθεσία. Έκτοτε τον σκύλο ανέλαβε το Dogs’ Voice για να του βρει την υιοθεσία που αξίζει. Ο σκύλος υιοθετήθηκε στην Αθήνα από ζευγάρι με μεγάλη εμπειρία στη ράτσα με κατάλληλο σπίτι και κατάλληλες συνθήκες για τον σκύλο. Φωτογραφίες θα ακολουθήσουν σύντομα! Θα σας παρακαλέσω θερμά να κλείσουμε το θέμα όλοι εδώ.

Φωτογραφία του χρήστη Dogs' Voice.

Υπενθιμίζουμε ότι στο Dogs’ Voice υπάρχουν και άλλα ζώα που αναζητούν φιλοξενία και υιοθεσία. Τηλέφωνο επικοινωνίας  21 0300 8100

Φωτογραφία του χρήστη Dogs' Voice.

Φωτογραφία του χρήστη Dogs' Voice.

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments